POMOC W NAGŁYCH WYPADKACH

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam propozycję i ciekawe jak ją przyjmiecie .
Chodzi o to aby stworzyć coś w rodzaju pomocy w nagłych wypadkach wsród urzytkowników forum tzn widzę że stronę odwiedzają ludzie z całej polski więc może zaczniemy sobie pomagać chodzi mi konkretnie o deklaracje kto byłby w stanie pomóc innemu posiadaczowi BMW w przypadku awarii jego samochodu w okolicach własnego miejsca zamieszkania np. odcholowanie do najbliższego warsztatu pożyczenie koła zapasowego lub pomoc w drobnej naprawie na drodze. Wystarczy podać swój nr telefonu miasto zamieszkania i zdeklarować swą pomoc w takim przypadku .
I co o tym myślicie????

pomysł dobry, ale szkoda że nie spojrzałeś TU

no dobra zapisałem sie ale co tozmienia ? przecież bmw sie nie psuje

Cytat:
2005-01-21 16:03:08, piotrfire pisze:
Mam propozycję i ciekawe jak ją przyjmiecie . Chodzi o to aby stworzyć coś w rodzaju pomocy w nagłych wypadkach wsród urzytkowników forum tzn widzę że stronę odwiedzają ludzie z całej polski więc może zaczniemy sobie pomagać chodzi mi konkretnie o deklaracje kto byłby w stanie pomóc innemu posiadaczowi BMW w przypadku awarii jego samochodu w okolicach własnego miejsca zamieszkania np. odcholowanie do najbliższego warsztatu pożyczenie koła zapasowego lub pomoc w drobnej naprawie na drodze. Wystarczy podać swój nr telefonu miasto zamieszkania i zdeklarować swą pomoc w takim przypadku . I co o tym myślicie????

czemu nie ja jestem za dobra rzecz

jak ktoś jest za niech wpisze swój nr tel.

Cytat:
jak ktoś jest za niech wpisze swój nr tel.

oj nie czytacie wszystkiego, nie czytacie. co jest TU w takim razie?
naprawdę wystarczy poczytać zanim się cos napisze

chialem tam czegos sie dzowiedziec i dowiedzialem sie tego;
Cytat:
Nie posiadasz dostępu do listy Club Assistance.
Zapytaj moderatora (MARCIN_RADOM, Paweł_Kosiński) jakie są warunki uzyskania uprawnień

- wiec pytam- jakie sa te warunki?

warunkiem jest status minimum MEMBER i zadeklarowanie się do tego programu