Cosworth Rulezzz......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
filmik

no zacny drifcik trzeba przyznać

sam cossi jest przepiekny.....miodzio

Ładny filmik a Essi jeszcze ładniejszy

... zajefanie wymiata ..... .....

A mi instalka pierd.... od takiego oglądanka autka !!!! Super cossi,szkoda że nie doświadczyłem innego motorka. A mia,łem AŻ 1300 !!! TYSIĄC TRZYSTA CCM

niom co zadrifcił to miodzio

nie wiem czy mam take złudzenie, ale chyba Ci goście w środku wystawili ręce przez okno i machają do publiczności

Cytat:
2005-04-26 20:33:00, MasterCheat pisze:
nie wiem czy mam take złudzenie, ale chyba Ci goście w środku wystawili ręce przez okno i machają do publiczności

faktycznie co za kolesie

Autko miażdży !!!! Swiiiiiiiiiiiiiiiiist i już .. ja chce takiegooooo ;( bueeeeee

Piękan sprawa. Oglądałem chyba 10 razy. Ciekawe ile opony wytrzymują przy takich przejazdach.

ile bym dal aby usiasc chociaz na miejscu pasazera...............

Ten filmik przeslal mi kiedys Azrael (w tym tygodniu juz zeskanuje te ksiazke ).

Z tego co pamietam, to mowil, ze jest to jakas wydumka okolo 700 koni Pojezdziloby sie

Zacny drift , troche tylko mało bokiem idzie.

------------------
Pozdrawiam.

ładnie pocisnął
przepiekny escorcik, marzenie...

Oooooo przegigant ... tesh bym tak kciał....

Hehe ...ciekwae co by ludzie powiedzieli jakby tak kombica pocisnac

troche chodzi :]

mniamniusi i mniamniusio

No zeby 4 napewowym autkiem takiego drifta puscic to czeba miec ze 4 stajnie pod maską

Cytat:
2005-04-27 01:11:02, NoSeK pisze:
No zeby 4 napewowym autkiem takiego drifta puscic to czeba miec ze 4 stajnie pod maską

Wystarczy mieć 779KM i aktywne dyfry z WuRCa (bo to jest WuRC).

Jak ktoś zahostuje to mam filmik z tym autem w wyścigu górskim. Ogólnie driver trochę nie ogarnia ale się nei dziwię. Koleś idzie bomba piątym-szóstym biegiem i się slizga czterema kołami na slicku po asfalcie. Szok.