Rally Show 2005 - 28-30/01/2005 - Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
RallyShow 2005 - Rajdowa Gala Night

W dniach 28-30 styczna 2005 w centrum wystawienniczym EXPO XXI odbędzie się pierwsza, firmowana przez Automobilklub Rzemieślnik wystawa RALLY SHOW 2005. Celem wystawy jest promocja sportów motorowych. Zwiedzający będą mogli zapoznać się ze sprzętem oraz kulisami stanowisk serwisowych najlepszych kierowców w Polsce. Swój udział zapowiedzieli między innymi Robert Kubica, Leszek Kuzaj, Krzysztof Groblewski, Tomasz Kuchar, Maciej Stańco.

kogo i z czym bedziemy mogli zobaczyc....

brzmi ciekawie, kto sie wybiera?

a wie ktos ile beda kosztowaly wejsciowki?moze sie przetyrzam tam
a to ExpoXXI to to na bokserskiej?

Cytat:
W dniach 28-30 styczna 2005 w centrum wystawienniczym EXPO XXI odbędzie się pierwsza, firmowana przez Automobilklub Rzemieślnik wystawa RALLY SHOW 2005.

Celem wystawy jest promocja sportów motorowych. Zwiedzający będą mogli zapoznać się ze sprzętem oraz kulisami stanowisk serwisowych najlepszych kierowców w Polsce. Swój udział zapowiedzieli między innymi Robert Kubica, Leszek Kuzaj, Krzysztof Groblewski, Tomasz Kuchar, Maciej Stańco.

Wystawa będzie równeż uświetniona przez obchody 55-lecia Polskiego Związku Motorowego. Z tej okazji, podczas piątkowej Gali Night odbędzie się dekoracja Mistrzów Polski za sezon 2004.

BILETY W CENIE 15zł - wstęp jednorazowy

EXPO XXI Warszawa ul. Prądzyńskiego 12/14

Już dziś przedstawiamy listę zawodników, którzy zaprezentują swój sprzęt. Zapraszamy.

GODZINY OTWARCIA WYSTAWY
Piątek (28.01) - 12.00 - 18.00 Sobota (29.01) - 9.00 - 18.00 Niedziela (30.01) - 9.00 - 18.00

15 zł / dzien...
Ale warto

ja sie wybieram ;] wejsciowki chyba bede mial za free jezeli beda płatne ale to siem zobaczy

tez sie wybieram a expo jest na bema chyba

napewno warto... w poniedziałek spróbuje jakies organizacyjne sprawy napisać jak sie dowiem ale nie obiecuje

expo jes na prądzyńskiego od bema

28-go o 19-tej jest gala czyli rozdanie tytułów,wjazd 120pln ale wejściówki mogą kupić tylko ci co mają tytuł.
Natomiast na sobote i niedziele wejściówki są po 15pln.

Tytuły odbierają prawie wszystkie osoby uezględnione na stronie
www.autoklub.pl

Z Wołomina będzie pewnie kilka osób

taaa a ja sobie przypomnialem wlasnie ze w nastepny weekend mam sesje-pierwsza a juz tak wkurwila

Znajac zycie to pewnie bede i9 cały Puszek Okruszek Rally Promotion tez tam zajrzy.. a Ty Zoltar bedziesz? Bo nie wiem czy na komandosy zbierac

no kurde chcialbym ale nie wiem czy se uda, z pe el en'ami ciezko jest

zawijaj płock i wpadaj, nie chlej tyle tylko oszczędzaj

pioban: wejsciowki nie sa tylko dla ludzi ktorzy maja tytul. Ja nie mam i tam bede

Cytat:
2005-01-22 11:56:16, mitrok pisze:
pioban: wejsciowki nie sa tylko dla ludzi ktorzy maja tytul. Ja nie mam i tam bede

Dla rzemieslinika sa wejsciowki?

Mitrok czytaj uważnie.
Zaproszenie darmowe jest dla tych co mają tytuł.Dla osoby towarzyszącej kupuje sie za 50pln, a za każde następne płaci sie 120pln,
Mam nadzieje że wszystko wyłożyłem najprościej jak się da.

pioban: napisales : "wjazd 120pln ale wejściówki mogą kupić tylko ci co mają tytuł." , wiec czytalem uwaznie i nadal twierdze ze wejsciowki moga kupic nie tylko ci co maja tytul. Kupic je moga rowniez osoby wystawiające, dla swoich znajomych, nie majace tytulow. Osoby wystawiajace maja 2 szt. za darmo.
kuner: dla rzemieslnika nie ma wejsciowek darmowych niestety.

Ok mitrok ,ale co to zmienia dla tych wszystkich ludzi piszacych na forum?Załatwisz im te wejściówki?Czy chciałeś się pochwalić że ty masz.
Normalne że wystawcy mogą dokupić bo to jest pod potencjalnego sponsora.Inaczej nie widze sensu.