MotoNews.pl
1 [K] Przełącznik świateł mijania (192096/0) - PT

[K] Przełącznik świateł mijania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie cena ma byc atrakcyjna bo za 50 to nowy kupie
a i ma nie świecić długimi na pozycji mijania

Mój spłonął przy montażu automatycznego włącznika

UP

Cytat:
2007-08-07 20:38:46, Kula69 pisze:
Jak w temacie cena ma byc atrakcyjna bo za 50 to nowy kupie

wiec moze kup po prostu nowy..uzywka i tak nie bedzie tansza niz 30zl..a moze sie okazac ze po miesiacu przestanie dobrze dzialac wiem ze "dobre rady zawsze w cenie" ale niektore oszczednosci po prostu sie nie oplacaja

też mi się spsuł ostatnio i kupiłem na szrocie za 50 oryginał bo nowy oryg dowiadywałem się - 130 zeta

Cytat:
2007-08-20 11:43:58, qbaj pisze:
wiec moze kup po prostu nowy..uzywka i tak nie bedzie tansza niz 30zl..a moze sie okazac ze po miesiacu przestanie dobrze dzialac wiem ze "dobre rady zawsze w cenie" ale niektore oszczednosci po prostu sie nie oplacaja

nie potrzebuje go az tak bardzo bo mam automatyczny włacznika mam w domu gdzies przełącznik ale tam długie swieca na mijaniach moze go rozbiore i cos zdziałam

Cytat:
2007-08-20 13:31:28, adamus0 pisze:
też mi się spsuł ostatnio i kupiłem na szrocie za 50 oryginał bo nowy oryg dowiadywałem się - 130 zeta

gratulacje...

kierujesz sie "logiką" Krzycha_cha.. (bez urazy oczywista Krzysiu )

Wydajesz 30-50zł na paliwo jeżdząc po szrotach, kupujesz stary. zużyty "złom" za 50zł /może paść dzisiaj ..albo jutro/ ....kiedy nowy, na gwarancji..w sklepie kosztuje..(zależnie od punktu...) 75-82zł ...czyli w stosunku /cicho zboki! / do zakupu sklepowego jesteś do tyłu jakieś 30zł

Na szczęście to Twoje pieniążki i Twoja "logika".. nie zabraniam , nie neguję...wypowiadam tylko swoje skromne zdanie

Powodzenia

Dobra EOT

zdrutowany jeden z dwóch

Zeby nie bylo smietnika Mody USUNĄĆ POSTA

Cytat:
2007-08-20 13:31:28, adamus0 pisze:

Ktoś Ci pierdół nagadał z tymi 130 złotymi,,,,,,nówka przełacznik nieśmigany u POTAKA z łodzi zapłaciłam 75 zł (a wymieniłam go jakiś m-c temu).

Cytat:
Wydajesz 30-50zł na paliwo jeżdząc po szrotach,

szrot mam akurat 500 m od domu więc wycieczka gratis

potrzebowałem od zaraz a u mnie w sklepach na zamówienie tylko a do warszawy to też wydatem ok 30 zeta a bez świateł nie za bardzo jazda...

jakbym miał czas to może bym się lepiej rozejrzał
cena u mnie w sklepie 130 za nowy i trzeba czakać

Cytat:
2007-08-21 09:53:11, adamus0 pisze:
szrot mam akurat 500 m od domu więc wycieczka gratis potrzebowałem od zaraz a u mnie w sklepach na zamówienie tylko a do warszawy to też wydatem ok 30 zeta a bez świateł nie za bardzo jazda... jakbym miał czas to może bym się lepiej rozejrzał cena u mnie w sklepie 130 za nowy i trzeba czakać

Spróbuj więc zadzwonić do Łodzi i zorientować się czy jest owa część; firma POTAK: (042)659-23-87, 0601-378-503.
Jeśli będzie na stanie to na dzień następny, góra za dwa dni będziesz to miał u Siebie.

Cytat:
2007-08-21 09:53:11, adamus0 pisze:
szrot mam akurat 500 m od domu więc wycieczka gratis

Panie B1
Ja mam dwa szroty po drodze do pracy
Nadrabiam jakieś 200-300 metrów

[ wiadomość edytowana przez: krzychu_ch dnia 2007-08-21 14:58:13 ]

Dobra EOT

zdrutowany jeden z dwóch

Zeby nie bylo smietnika Mody USUNĄĆ TOPIC