MotoNews.pl

Problem ze spalaniem .

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WItam mam taki mały problem , dwa dni temu wyciągałem kumpla polda swoim poldem z błota bo się zakopał (chyba nieźle się zagrzał), a natomiast wczoraj , wymieniłem kompletnie olej, założyłem nowy filtr , oraz sportowy tłumik , i od wczoraj mi strasznie dużo zaczął palić , dla przykładu wczoraj zatankawalem na testa za 20 zł i przejechałem na tym zaledwie 7-8 km , nie wiem co się dzieje , wcześniej palił przy spokojniej jeździe około 8/9 lira na setke . Czym to może byc spowodowane ??? pomocy ,

po pierwsze rejestracja, to nic nie kosztuje, a po drugie to wedlug mnie wymiana oleju i filtrow powinna mu wyjsc na zdrowie, nie jestempewien co do tego wydechubo tutaj moze byc przyczyna choc nie mam pewnosci niechwypowiedza sie inni

co? nie rozumiem..? za 20pln 8 km? czyli 10 litrow na 8 km? a gaz ci sie nie zepsul? moze ci gdzies spieprza gaz z reduktora albo mieszalnika? a moze zatankowales na takiej stacji??? nie mozliwe!

no i zarejestruj sie

tak jak pisze cyprys, to raczej nie mozliwe ja za 20 zl robie 100 km, aty piszesz ze 8kmzaledwie robisz czyli jak u mie jest spalanie 11lz hakiem /100km to u ciebie by wychozilo 120l/100km, ty moze stratosem jezdzisz

albo na 6 gaznikach i dohc v6 z turbina i intercoolerem twin spark

To nawet ja tak drogo nie jezdze. Albo gdzies cos ucieka, albo cos pokreciles??