Zderzak i jeszcze coś potrzebne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety AD 2005.01.21 mój esperak wjechał na przeszkodę w postaci Forda Galaxy, który skręcał w lewo bo niewidział espera, niestety to był łuk i jak go zaobaczyłem to niebyło możliwości mimo hamowania.

Pozdrawiam

Raffsa

Raffsa mam nadzieję, że Tobie nic się niestało.
Rozumiem, że to była wina owego Forda.
Pozdrawiam miło i naprawiaj autko bo jest piękne.

Tak tak wyszłem cało bez żadnego draśnięcia ale z Esperem już gorzej ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. !!!

Raffsa

P.S. już się robi blachy zamówione !! podobno w poznanskim najtaniej.

Współczuje Ci.

Muszę Ci powiedzieć, że "znam ten ból" ...
Moje Espero było "pogięte" w 2 zimy temu ...

Ale zdjęć w swoim profilu nie zmieniaj
Niedługo będzie wyglądało tak samo jak na niegdysiejszych zdjęciach

godz.15.42..."juz się robi"...teraz jest 16.56...to może już kończą ??....Rafał!...jak blacharze dadzą rady do wieczora to wpadnijcie do nas jutro !
......Aż się serce kraje na taki widok

czesc ja mam do sprzedania poszycie zewnetrzne zderzaka oryginalne nawet w tym samym kolorze jest pęknięte czyli do naprawy mozna to naperawić zaklejająć żywicą lub czymś takim po naprawie jest to niewidoczne, i polakierować, moge ci go odsprzedać za naprawde niewielkie pieniądze, a sam niedawno miałem stłuczkę więc mam nowy zderzak za który zapłaciłem 800 zł jesli jestes zainteresowany odpisz na forum lub zaadzwoń do mnie, bądź też napisz maila, mogę wysłać zdięcie tego zderzaka
Pozdrawiam Tomek

aha no i jak potrzebujesz porad zadzwoń dosłownie kilka dni temu odebrałem samochód z warsztatu blacharsko - lakierniczego i też robiłem przód, więc jestem na bieżąco z kupnem wszystkich elementów.

Cytat:
2005-01-22 16:57:22, bogdan1 pisze:
......Aż się serce kraje na taki widok

Dokładnie
Raffsa - jesteśmy z Tobą

Dzięki za wsparcie !!!!

na dodatek przesyłam zdjęcie sprawcy

Pozdrawiam

Raffsa

Cytat:
2005-01-22 19:58:23, raffsa pisze:
Dzięki za wsparcie !!!! na dodatek przesyłam zdjęcie sprawcy Pozdrawiam Raffsa

Dobrze mu tak.....chu..wi !!

......Porównując te dwa obrazki trzeba stwierdzić, że Espero wygrało!!

Teeee....Raffał....naprawili Ci już to auto??...grzebią się niemiłosiernie te Twoje mechaniory

Bogdan, niewielka pociecha z tego że Espero wygrało
Rafał chyba z mechaniorami naciąga blachy - ale dobrze, że On jest cały !
Trzymaj się Rafał !!!