[126]Spocik klubowy 126 Wlkp.Group w Gostyniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie organizuje spocik w Gostyni dla czlaków klubu i nie tylko.Jest to spocik na ktorym czlakowie klubu musza sie zjawic obowiazkowo gdyz jest pare warznych spaw do omowienia.Zapraszam takze osoby z Wielkopolski ktore by chcaily wstapic do naszego klubu,

Dalsze inforamacje odnosnie spotu napisze poznie gdzieie doklanie sie spotkamy i na ktora godzine .Prosze sie wpisywac kto bedzie .
Pozdrawiam

Cytat:
2005-02-17 16:37:11, Galus pisze:
Dalsze inforamacje odnosnie spotu napisze poznie gdzieie doklanie sie spotkamy i na ktora godzine .Prosze sie wpisywac kto bedzie . Pozdrawiam

no jak to gdzie... na torze kartingowym
jak tam bylem to mialem ochote pojezdzic ale zamkniete...

pzd c.

Sie wie, że bede

ja też będę moją niebieską rakietą . byle nie w tą sobotę bo jade w złotej kierze . Ale będę na pewno!

Jak mus to mus. Postaram sie wtargnąć

To widze że będę poznawać nowych ludzi co śmigają maluszkami bo mam zamiar sie załapać na ten spocik, więc wpisuje sie

Postaram sie wlecieć, chociaż niewiem czy bede miał czym

Cytat:
2005-02-17 20:14:00, Rutkus pisze:

najpierw malarii się pozbyłeś, teraz żabojada hmmm Rutkus co Ty kombinujesz?

Cytat:
2005-02-17 20:14:00, Rutkus pisze:

Zaprawde powiadam Ci kup malca, a nie ściere, bo FORD gówno wort

Cytat:
2005-02-17 21:36:58, Royber pisze:
Zaprawde powiadam Ci kup malca, a nie ściere, bo FORD gówno wort

a znasz końcówke - "a fiat jego brat"

UWAGA: Nie wieszać na mnie psów, żartuje !!

za późno mam już Ściere rocznik 92 silniczek 2.0 DOHC 120 KM a co do Forda to "niekażda morda pasuje do forda"

Cytat:
2005-02-18 22:15:08, Rutkus pisze:
za późno mam już Ściere rocznik 92 silniczek 2.0 DOHC 120 KM a co do Forda to "niekażda morda pasuje do forda"

Ściera jest bardzo dobra....do podłogi , a tak serio to rozumiem czemu nie kupujesz malca i oby Ci się ściera dobrze sprawowała .

Spocik bedzie 6 marca kolo stadjonu w Gostyni.Co do godziny to czekam na propozycje ja proponuje godziny 12 lub 13 .Najpierw skoczyma obgac sprawy klubowe do restauracji kolo stadjonu. No bo przeciesz nie bedziemy stali na dworze i marzneli.A pozniej skoczymy na jakis placyk .Nie daleko jest fajna zwirownia gdzie mozna by bylo pojezdzic.Co wy na to.

Cytat:
2005-02-21 00:36:32, Galus pisze:
Spocik bedzie 6 marca kolo stadjonu w Gostyni.Co do godziny to czekam na propozycje ja proponuje godziny 12 lub 13 .Najpierw skoczyma obgac sprawy klubowe do restauracji kolo stadjonu. No bo przeciesz nie bedziemy stali na dworze i marzneli.A pozniej skoczymy na jakis placyk .Nie daleko jest fajna zwirownia gdzie mozna by bylo pojezdzic.Co wy na to.

elegancko, ja pytam kto wie jak i co Gostyniu samym bo ja nigdy nie byłem - jedziemy grupą rozumiem. Proponuję godzinę 13 - tak akurat żeby na obiadek skoczyć . Na polatanie po żwirowni też chętny jestem , mam nadzieję, że bobek się nie rozpadnie.
pozdro

Mi pasi, ale poszukuje sponsora, co mi obiad w restauracji postawi

ech panowie ja się chyba zabiorę z kimś (royber stawiam obiad jak mnie weźmiesz) bo właśnie zwlokłem zwłoki malarii do warsztatu: diagnoza: pęknięta głowica, to tam kij jeździłem i tylko olej wyp.... no ale zmieliłem dzisiaj skrzynię, nie wiem dokładnie co ale wrzucam bieg skrzynia rzęzi ale auto stoi

ja odpadam, nie stac mnie na jazde do gostynia, a o obiedzie w restauracji nie wspomne

Cytat:
2005-02-21 16:04:03, stachu_poznan pisze:
ja odpadam, nie stac mnie na jazde do gostynia, a o obiedzie w restauracji nie wspomne

Stasiek co ty gadasz! Na jazde do Gostynia nie trzebamiec dużo paliwa. Przecie to jest kawałeczek Albo zrobimy klubową zrzute na paliwko 4 u

Cytat:
2005-02-21 15:11:27, owz pisze:
ech panowie ja się chyba zabiorę z kimś (royber stawiam obiad jak mnie weźmiesz) bo właśnie zwlokłem zwłoki malarii do warsztatu: diagnoza: pęknięta głowica, to tam kij jeździłem i tylko olej wyp.... no ale zmieliłem dzisiaj skrzynię, nie wiem dokładnie co ale wrzucam bieg skrzynia rzęzi ale auto stoi

owz nie widze problemu, tylko, za miękko nie bedziesz miał, bo kanapy nie mam Bo moja pani raczej też pojedzie.

[ wiadomość edytowana przez: royber dnia 2005-02-21 17:44:16 ]

Cytat:
2005-02-21 17:42:25, Royber pisze:
owz nie widze problemu, tylko, za miękko nie bedziesz miał, bo kanapy nie mam Bo moja pani raczej też pojedzie. [ wiadomość edytowana przez: royber dnia 2005-02-21 17:44:16 ]

to wezmiemy moja kanape albo sobie poduszke wezme. mam nadzieje ze wozek bedzie juz do tego czasu ale kto to wie...

hmmm mam 3miejsca wolne w autku, czekam na propozycje, a walowke moze tez jakas skombinuje