Regeneracja Wyswietlaczy OMEGA Vectra B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześc wszystkim dolnoślązakom .
Serwis Opel Zgorzelec(ul.Daszyńskiego) świadczy usługe regeneracji wyswietlaczy OMEGA VECTRA B, koszt od 250 do 350zł w zależności od modelu wyświetlacza.Wiem z własnego doświadczenia że to problem nie nowy sam miałem kłopot z tym ustrojstwem Pozdro Smyku

to reklama?

Cytat:
2005-01-13 13:38:32, smyku1 pisze:
Cześc wszystkim dolnoślązakom . Serwis Opel Zgorzelec(ul.Daszyńskiego) świadczy usługe regeneracji wyswietlaczy OMEGA VECTRA B, koszt od 250 do 350zł w zależności od modelu wyświetlacza.Wiem z własnego doświadczenia że to problem nie nowy sam miałem kłopot z tym ustrojstwem Pozdro Smyku

Czy z tym tekstem bedzie jakis rabat ??

Dobrze wiedziec jaka jest cena tej uslugi.
Ciekawe ile w ASO to kosztuje, pewnie tylko wymiana na nowy

napisz to w dziale "Porady" w wątku "polecane warsztaty"

dzięki

Chętnie bym w takim kompie podłubał jakby mi ktoś dał go do łapy. Nie miałem okazji tego rozbierać bo mój jest ok.
Jeśli byłby chętny to zapraszam, napewno nie zepsuję

Cytat:
2005-01-13 19:46:59, Arthuros pisze:
Chętnie bym w takim kompie podłubał jakby mi ktoś dał go do łapy. Nie miałem okazji tego rozbierać bo mój jest ok. Jeśli byłby chętny to zapraszam, napewno nie zepsuję

To wyjmij swój jeśli nie zepsujesz

Kolega Gallus robi to, zdaje się, taniej

No cóż panie Robert1x, współczuję Ci, że wszystko co weźmiesz w łapy to psujesz. W końcu każdy sądzi po sobie
P.S. Mój jest sprawny więc wstrzymam się z wydłubaniem

A moze zna ktoś jakieś miejsce bliżej częstochowy gdzie moge zregenerowa wyswietlacz??

A moze zna ktoś jakieś miejsce bliżej częstochowy gdzie moge zregenerowa wyswietlacz??

Cytat:
2005-01-14 22:23:56, kuba pisze:
Kolega Gallus robi to, zdaje się, taniej

Taa koszt wymiany (stary dla niego) to od 50 do 100 PLN

Puśc mi fotke tego wyświetlacza bo chyba mogę Ci załatwić fabrycznie nowy za około 150-200 zeta.kisolk@wp.pl

Jutro postaram sie zrobic zdiecia i jak cos to wysle!!Z tym ze nie wiem czy bede mial czas rozkrecic tablice przyzadow zeby zrobic zdiecia z tylu wyswietlacza!!!

Sorry, ale nie mialem kiedy zrobic fotek(brak czasu na rozebranie dechy)Jak tylko zrobie to wysle!!

Pozdro!!

błednie podałem adres mail ,poprawnie jest kisolk@wp.pl