MotoNews.pl

[OT] Przebój FSOAK jedzie na Eurowizje ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może nie do końca z naszym przebojem CZARNE GROKI ale Ivan i Delfin wybierają sie na konkurs Eurowizj

Za każdym razem kiedy słyszę czarne groki mam w oczach imprezy klubowe - Rajd Jesienny, Sylwester i inne

zle kilometry dziela naaaas

w blaszany daszek tłucze deszcz
a w mojej głowie wciąż ktoś jest

...tylko czarne groki
ich nie przeoczysz...

ale za to w niedziele
ale za to w niedziele
w niedziele będzie żerań

Jej piękne czarne groki,
Śnią się czarne groki,
Ich nie przeoczysz wiem że nie
Jej piękne czarne groki widzę czarne groki
To za mną kroczy ze mną jest

hehe to jest przebój

w Kórniku dosztukowałem jakieś nowe słowa. Niestety nie pamiętam co i gdzie =) Coś mi sie w daszek tłucze, że o jakieś 170 złotych chodzi, ale cholera nie pamiętam.
Pieprzona wóda...

Chyba zacznę profesjonalnie pisać teksty

za chwile na PR1 mają puścić tą piosenkę, zobaczymy czy da się coś przerobić w jej teksćie

ale kicha, czarne groki były o 100 razy lepsze

Cytat:
2005-02-02 11:18:02, Jojo pisze:
ale kicha, czarne groki były o 100 razy lepsze

Przecież wiadomo że na Eurowizji musi być badziewny utwór wiesz co by było gdybyśmy wygrali - ile kosztuje organizacja takiego festiwalu, nie stać nas na to

to juz wolałbym bousów albo milano wysłać niż to co delfin z ruskim zaspiewa

Cytat:
2005-01-31 20:38:50, GDA pisze:
Może nie do końca z naszym przebojem CZARNE GROKI ale Ivan i Delfin wybierają sie na konkurs Eurowizj Za każdym razem kiedy słyszę czarne groki mam w oczach imprezy klubowe - Rajd Jesienny, Sylwester i inne

Myślę że kilku osobom kojarzą się te piosenki również z naszym weselem...

A wszystko czarne grocki, widze czarne groki

Eurowizja była od zawsze festiwalem kiczu i tandety.Można się porzygać słuchając tych pieśni.Czarne Oczy są tak kiczowatym kawałkiem,że pasowałyby tam idealnie hehe.
A u nas zawsze pół kraju sra z emocji,że może jakieś Ich Troje czy inne Delfinoiwany zdobędą tytuł największej muzycznej wiochy roku.
Nie zmienia to faktu,że Czarne Groki to już nowa,świecka tradycja klubowa,odśpiewywana przy każdej okazyji

Cytat:
2005-02-02 15:20:20, kaovietz pisze:
Nie zmienia to faktu,że Czarne Groki to już nowa,świecka tradycja klubowa,odśpiewywana przy każdej okazyji

HEHE

Cytat:
2005-02-02 15:20:20, kaovietz pisze:

Najblizsza okazja to (najprawdopodobniej) 12-13.03.2005...

ja się już zaczynam bać =))

Cytat:
2005-02-02 17:55:43, BolimA pisze:
Najblizsza okazja to (najprawdopodobniej) 12-13.03.2005...

Jeszz epo jednym nie ochłoneliśmy a już następne plany
Może jak dam rade wpaść i uda mi się zabrać kamere to zrobimy teledysk a'la FSO AK

Buehehehe - ale KICZ Wczoraj w przerwach na reklamę przełączyłem się na rządową TV i moim oczom ukazali się reprezentanci Polski (sic!) na festiwal - 5* przecież oni pasowali do festiwalu muzyki cygańskiej, co za porażka