Sprzedałem fiacika .....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
fiat dzis pojechal do warszawy i juz stamtad nie wrocil - bedzie w dobrych raczkach trzymany pod pierzyna w garazu, chlopaki oczywiscie nic sie nie zmienic - bede zaczynal i konczyl dzien z forum i postaram sie na spoty/zloty smigac, moze kupie cos starego moze fiata - moze zrobie rajdoofke - a moze kupie dupowoza a moze tipo 2.0 16V, sam nie wiem - poki co jest kasa i sie zobaczy ... [*][*][*][*][*][*][*]

Eeee, Ty stara dupa jesteś

Cytat:
2005-01-26 02:04:50, stasiu pisze:
fiat dzis pojechal do warszawy i juz stamtad nie wrocil - bedzie w dobrych raczkach trzymany pod pierzyna w garazu, chlopaki oczywiscie nic sie nie zmienic - bede zaczynal i konczyl dzien z forum i postaram sie na spoty/zloty smigac, moze kupie cos starego moze fiata - moze zrobie rajdoofke - a moze kupie dupowoza a moze tipo 2.0 16V, sam nie wiem - poki co jest kasa i sie zobaczy ... [*][*][*][*][*][*][*]

pozbyłeś się najładniejszego kanta jakiego w życiu widziałem!

Szkoda...Był naprawdę zajeb#$%y .... Ale może trafił w dobre ręcę i kiedyś go jeszcze zobaczymy...Może w jakiejś gazecie...
Ale Ty tam Stasiek masz w tej Łodzi sporo zabytków , to może weżmiesz jakiegoś znowu pod " swoje skrzydła " think it...
Pozdro. Piotrek

ile złota za niego dostałeś ? Jeśli to nie tajemnica..

7,225

wazne ze dobra kase dostales...

cieciu , wiejski bacie , konski zwisie jeszcze ci sie wilk bedzie snil po nocach zobaczysz Stasiu zobaczysz kup cos fajnego to przyjadymy przetestowac

a to żeś teraz odjebał szope, jak mozna było takiego Fiata sprzedać to w zamian za to ma być kolejny klasyk równie ładny jak ten co poszedł do żyda

Cytat:
2005-01-26 08:11:40, owz pisze:
pozbyłeś się najładniejszego kanta jakiego w życiu widziałem!

Ja uwarzam tak samo najpiekniejsze 125 jakie w rzyciu widizalem

Jak mozna zycie napisać przez RZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do podstawówki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda że ze sprzedałeś takiego ładnego Fiata Trzeba było już pakować w niego to DOHC i śmigać. Kup teraz przynajmniej coś fajnego i na rajdówke go

:/

szkoda qrwa bo nie miałem okazji go zobaczyć na żywo

Cytat:
2005-01-26 10:17:13, Koniu pisze:
Jak mozna zycie napisać przez RZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do podstawówki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Chopie rzyć to po noszemu je "dupa" może o to mu biega.

Cytat:
2005-01-26 10:17:13, Koniu pisze:

Spadaj jestem dyslektyk dysgrafik itd. itp.

jesteś dyshomosapiens

"A taki byl fajny, amerykanski..."

Szkoda kancika ale za te pieniadze mozesz zrobic innego super klasyka. Rally style to jest to

A Tipo tez fajna fura, mam do niej sentyment.

Szkoda , tylko zostań przy fiacie i wróć do Furious'ów