[wszystkie] sprawdzcie sie furiaci!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze jeszcze ktos nie przyfilowal..
konkursik - kto lepszy! wpisujcie swoje ksywki coby mozna bylo przykukac w wynikach!!

KLIK KLIK

powodzenia!!

fachowe pytanka!! trzeba sie bedzie poduczyc

tronke pojebane te pytanka z kad ma ktos wiedziec ile czasu VW przeznacza na wymiane sprzeglka w dwu litrowym vento ???

Dobra rada - nie próbujcie tego rozwiązywać "na fazie"

A jakie błędy są w tym teście! Dwa razy trafiłem na pytanie o silnik DOHC i za każdym razem wpisałem, że to silnik z 2 wałkami w głowicy i za każdym razem dostałem po 0 punktów

heheheh.. co jest Race_d ?? chlapnales kilka browarkoof i kiepsko poszlo?? hehehe..

jasssne, zwalaj na faze!

łoooooo ale ja głupi jestem 48pkt mam te pytania to niektórych wogóle nie rozumiem ale widze maskekk ładnie pojechał

a to ja sie wogóle za ten test nie biore tak mało jeszcze wiem ;P a pokazac nie ma kto

Cytat:
2005-01-23 22:10:30, -SerU- pisze:
A jakie błędy są w tym teście! Dwa razy trafiłem na pytanie o silnik DOHC i za każdym razem wpisałem, że to silnik z 2 wałkami w głowicy i za każdym razem dostałem po 0 punktów

Mialem to samo

Wow....42 punkty. Ale jestem dobry

Cytat:
2005-01-23 22:14:10, toki pisze:
ale widze maskekk ładnie pojechał

No panie

hmmm 62 punkty jak na niecały rok interesowania sie samochodami styknie sorki ale nie znam sie na klimatyzacjach... :| i cisnieniu paliwa w common rail

60 punktow

ja sie chwalic nei bede
ale kiepsko!
chyba mam wiedze zbyt ukierunkowana na starsze konstrukcje

Cytat:
2005-01-23 22:10:35, killer126FL pisze:
heheheh.. co jest Race_d ?? chlapnales kilka browarkoof i kiepsko poszlo?? hehehe..
jasssne, zwalaj na faze!

No bo widzisz, czasem jak jest okazja to niektórzy sobie coś wypiją i potem mają problemy z kapowaniem, ale widać za młody jeszcze na to jesteś - to nawet lepiej. Zobaczymy jak pójdzie na czeźwo jutro

Ja też 60 punktów, 2 razy te same pytanie miałem i 2 razy zpupiłem...

66-raz sie sprawdzałem-mar
głupi to ma szczęście

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2005-01-23 23:42:38 ]

48 skad ja mam wiedziec czy shell helix jakis tam spelnia normy vw 505.00 czy 505.01??

tescik spoko niektóre pytania ciezkie jak dla mnie a nie które besensu moim zdaniem po co mi wiedziec kto jakie cd wprowadził hm

42 : ale jestem niesamowity