Mega paskudztwo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mercedes W124

chyba w cos jebnał i sam w domu klepał

Ale płomienie są!!!

o rany i łódzka rejestracja....... to wszystko już wyjaśnia...

i znowu Łódź.....

Big lol i tyle

łódz stolica polskiego destylingu bez jaj i nie chodzi mi tu tylko o maluchy ale w lodzi naprawde chlopaki maja wielkie prioblemy z poczuciem dobrego smaku niektorzy oczywiscie. a jak ma fajnie pekniete te dodatkowe lampy moze to specjalnie

Sam robiłem te fotki na Technicznej w Łodzi, mogę ich wkleić więcej. Wkleiłem to na forum Mercedesa i się załamali.

Mochu i jak to przeżyłeś? Nie masz koszmarów nocnych po spotkaniu z tym maszkaronem? Ja bym chyba nie dał rady i odwiedził jakiegoś lekarza

Gratuluję takich fotek

No nie!!!!!! Stasiu tylko mi nie mów że to jest Polska reprezentacja na zlot w Zvoleniu
Te roześmiane buźki, te oczka bystre, figlarne, ehhhhh, bananowa młodziez i ich latające maluchy..........
Playboye

Ne kumam was dajcie już spokój z tym objeżdżaniem Terytorium. Nudne to się stało strasznie. Rozumiem raz powiedzieć, że ich auta są waszym zdaniem burackie ale na tym koniec. Jak na mój gust niech sobie każdy z autem robi co chce nawety gdyby to było 10 spojlerów na maluchu + 5 rolek taśmexu i 4m kwadratowe siatexu mam to w d....

A co do tego mercedesa to chyba chciał podrobić poznańskie SC lupo style..... mega lol

Jakoś to przeżyłem. Ten merol pewnie miał dzwona i tak facet go skrzywdził ... jak Cię nie stać na merca to nie używasz tego typu auta proste ... a nie naprawiasz na częściach poloneza czy innego tarpana siatexa ...

Ale się podniececie, normalny okular po tunigu u Brabusa. Nie wiem o co wam chodzi. Że ma sportową atrape czy ksenony się wam niepodobają???

btw to gdzieś widziałem foto robionego podobnie tylko że tamto wyglądało w miarę, ale za coś takiego powinni zamykaź w Gnieźnie albo Tworkach!!

mi to wyglada na robote AMG... musieli poprawic aerodynamike

Moge sie mylic, ale czy wewnetrzne swiatla nie sa przypadkiem z exportowej wersji Poloneza 2000???

Ostatnio były wycieraczki do takich (poldek 2000) świateł na allegro za jakąś chorą kasę...wyglądały rzeczywiście jak te na zdjęciu

Cytat:
2005-02-02 00:37:57, KrauzeR pisze:
mi to wyglada na robote AMG... musieli poprawic aerodynamike

nie znacie się przecież jak nic widać że to Hamman!! A światła na pewno są od Helli. Za grill odpowiada Kamei. A no i te przepiękne alufelgi 24 calowe z rantem od BBS'a. Ludzie może jest na sprzedaż? Moch jedź się zapytać bo ja to biorę za każde pieniądze

P.S. to wcięcie w zderzaku na pewno dla poprawy docisku auta do ziemi Mówię wam auto że palce lizać!!

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-02-02 00:44:37 ]

Ehh ten polski stajling....Hameryka się chowa panowie Hameryka....