MotoNews.pl

Co myslicie o swapie silnika ducato diesel do kanta?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomysł - Kanciak + silnik Ducatoargenta(ON) + skrzynia argenta + laki 17 ....

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2005-01-26 13:53:34 ]

Cytat:
2005-01-26 11:56:28, SETH pisze:

,

extra pomysł kiedy robisz ???

trzeba mieć fantazje i pieniądze dziadku

najpierw prawko musze zrobic.Narazie zbieram materiały - prasowe

aaaa wiec plan narysowany palcem po wodzie....

zmodyfikuj pomysl na argenta 2500 turbodiesel..... pare sztuk jeszcze sie turla po kraju...w wawie byla jedna ostatnio za 1700 zeta.....dobre auto osobowe z silnikiem turbo od dostawczaka.... jezdzi niezle

Cytat:
2005-01-26 11:56:28, SETH pisze:

to ja proponuje najpierw prawko.. bo to co teraz próbujesz wymodzić jeszcze Ci się 10000 razy zmieni...
a skończy się na tym że będziesz jeździł DF'em z cieknącym silnikiem 1500, ciemnymi szybami i z burackimi spojlerami...

no fantazja jest.... a pieniadze mysle ze w granicach 3000 za goły silnik skrzynie most ...chyba że calą Argente - na części

devil - racja...zazwyczaj tak jest.Tyle ze pomysl dość długo już mi chodzi po głowie.Zobaczymy

Kazdy tego typu pomysl jest dobry jak juz jest w stadium koncowym realizacji...bo takie bujanie palcem po wodzie to sensu nei ma...poza tym

pisz konkretne tematy bo nie kazdy ma ochote sie domyslac o co ci chodzi w temacie.na drugi raz wywale i bedzie po krzyku

Pomysł jak najbardziej oki dla mnie!!!

Jak coś będziesz robił juz w tym zakresie to wrzuc jakieś fotki lub opis , chetnie pooglądam i poczytam!!!

POZDRO