TRIKI SAMOCHODOWE- PORADNIK RAJDOWCA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Napiszcie co o tym sądzicie , znalazłem gdzieś w necie.

http://www.mylubimy.piwko.pl/trsam/START.htm

zaraz dam działajacy link

www.uhahani.republika.pl/trsam.rar -= tak bedzie szybciej - musiał bym strony modyfikowac

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2005-01-20 10:17:28 ]
[ powód edycji: domyślam sie ze to żart wiec przenosze na HP ]

a tu cos nie zwiazanego ztematem tez znalezione , moze sie komuś przyda poradnik o seksie hyhyhy

www.uhahani.republika.pl/pos.rar

lol najlepsze jest jak efektownie ruszyć

Samochodziki
sexik
Tak bedzie łatwiej
O dzizes ale beka

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-01-24 15:55:53 ]

nie ma sie co dziwic ze pozniej takie debile jezdzą po drogach

NAJGORZEJ JAK ON OPISUJE TO WYPRZEDZANIE KUR.. A POTEM TYLE DZWONÓW BO JAKIŚ PSYCHOL SIE NACZYTA I BETA PO MIESCIE BEDZIE WYPRZEDZAC I SPRAWDZAC JA TO JEST
Ajj szkoda słów!!!!
pozdrawiam

Chciałem tu zacytowc co fajniejsze wskazówki tego wieloletniego praktyka rajdowego, ale doszedłem do wniosku, że musiałbym skopiować całą zawartość tamtej strony. Ale rodzyneczki sią nieziemskie. Zabieram się za pisanie książki kucharskiej

to jakis gnojek maly napisal jak znam zycie

Najlepsze są te wszystkie "efektowne", szczególnie ruszanie. Dżizas...

heheh jakeis drobne nieporozumienie

cyt "Mają one na celu zwiększenie umiejętności polskich kierowców i bezpieczeństwa na naszych drogach".

?

Tak a propos tego poradnika wyprzedzania, to potem sa plusy szybkiej jazdy wymienione:

"wzbudzasz niewątpliwy podziw i uznanie osób które z Tobą jadą jak i tych które Cię oglądają"

ROTFL, ciekawe, nie wiedzialem, ze podziw objawia sie przez kurczowe trzymanie sie drzwi, zapieranie nogami o podloge i zamkniete oczy;p

Lapek

ciekawe czy da sie maluchem tak "efektoenie" ruszyc - swoim probowal nie bede zal mi go - a jazda wg tego poradnika moze sie nie milo skonczyc - w moim przypadku byl to znak drogowy ,ale i tak nie "zmadrzalem"

Cytat:
2005-01-30 15:36:01, Lapek_Gdansk pisze:
Tak a propos tego poradnika wyprzedzania, to potem sa plusy szybkiej jazdy wymienione: "wzbudzasz niewątpliwy podziw i uznanie osób które z Tobą jadą jak i tych które Cię oglądają" ROTFL, ciekawe, nie wiedzialem, ze podziw objawia sie przez kurczowe trzymanie sie drzwi, zapieranie nogami o podloge i zamkniete oczy;p Lapek

Ja bym jesio dodał że przez:

" 5* Ja 5* z toba 5* wiecej nigdy 5* nie jade 5* Ty 5* 7* ..." przy wysiadaniu...

tak wogle to wnioskuje że autor ma 3 nogi, bo pisze że efektowne ruszanie autem z tylnym napedem to naciskanie lewa nogą hampla, no to jak wtedy jest ze sprzeglem????

Cytat:
2005-01-30 16:47:19, armata pisze:
tak wogle to wnioskuje że autor ma 3 nogi, bo pisze że efektowne ruszanie autem z tylnym napedem to naciskanie lewa nogą hampla, no to jak wtedy jest ze sprzeglem????

Jakto jak ??? lewą ręką... prawa na skrzyni a kierownica w zębach