Silnik diesla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaciekawiło mnie dzisiaj jak wstałem( ) ile może kosztować silnik 1.9D z Citroena. Bo to w miarę oszczędna jednostka... nie chciałbym co prawda takiego montować, bo nie lubię diesli ale trzeba przyznać że ciekawe to może być. I jeszcze jest 1.6D z Golfa, który kiedyś też był montowany w FSO. Ile mogą takie silniczki kosztować?

Wiem tylko tyle ze Poldki z silnikami diesla kosztują nie co wiecej niż te same roczniki z silnikiem benzynowym. Widziałem chyba 95 r 1.9 Diesel za jakieś 5 tyś zł (oczywiście cały Poldefix)

Pierwsze słysze żeby montowali silniki z golfa a swoją drogą to te Citroenowskie są rewelacyjne!!!! A koszt no tu jest duuuży rozrzut więc nie będe zgadywał

Było parę sztuk silniorów z golfa w fiatach. Ale ja ogólnie wolę polskiego beznyniaka niż jakigoś diesla...

te diesle z golfa to chyba ludzie sami montowali. Bo kiedys jak wszystko było na kartki to Olej Napędowy był bez kartek i dlatego można było jeździć bez ograniczeń

SILNIK DIESLA 1.9 UZYWANY KTÓRY MIAŁ PRZEJECHANE 160000 KM KUPIŁEM ZE WSZYSTKIMI PRZEWODAMI GUMOWYMI, KABLAMI,
SKRZYNIĄ BIEGÓW, PÓŁOŚKAMI, ZA 800 ZŁ OCZYWIŚCIE NA CHODZIE
TYLKO ZALEŻY JAK BEDZIESZ SZUKAŁ
JA KUPIŁEM GO KOŁO WARSZAWY

A ja pier****e myślałem że ktoś mi konto zhakował bo zapomniałem że kiedyś taki temat zakładałem!! Ale gafa Dobrze wiedzieć że ktoś z wyszukiwarki korzysta