| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
eLMo126 SC Radom | 2005-01-25 23:47:33 Nabroili ci kibice... ogolnie dzialo sie troche na tym rajdzie Ciekawy sezon sie zapowiada
rispekt dla pilotow |
PitusK F&F Sympatyk audi a3 Krakow | 2005-01-26 00:09:16
PILOCI MAJA STALOWE NERWY!!!ale kibice troszke przesadzili szkoda aut!mysle ze bedzie co ogladac interesuje mnie gosc w prywatnej xsarze wrc niezle pojechal!
a tu stronka z fotkami jakby ktos chcial bo naprawde ladne zdjatka sa RAJD MONTE CARLO 2005 [ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-01-26 00:10:03 ] |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-01-26 01:18:29 Myślę, że nie szkoda aut, tylko kierowców, którzy odpadli z rajdu przez to i stracili pozycje w klasyfikacji...szkoda też zespołów, które walczą tak samo jak kierowcy o tytuł...
Takich kibiców to tylko lać po ryjach... I dziwne, że nikt im nie zwrócił uwagi...czyżby w tej naprawde dużej grupie ludzi byli sami debile??? Założę się, że taki pojeb na przykład kibicuje Solbiemu, ale jak sie Solbi rozwalił, to nie poczuł się winny, tylko jeszcze był dumny, że pomógł usunąć auto i poinformował innych kierowców o niebezpieczeństwie... Nienawidze takich pedałów... Tacy sami rzucają z wiaduktów kamienie na autostrade, a potem "udzielają pomocy" ofiarom wypadków... Szczam na takich ludzi i jakbym spotkał to urwałbym łeb i nasrał do szyi. Przepraszam, że tak ostro ale mnie skręca jak coś takiego widze. |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-01-26 08:58:33 najwiekszym zaskoczeniem gardemeister w fordzie i postawa mitsu. skoda tez niezle. w koncu zaczyna sie cos dziac. stohl w xsarze z kronosu w barwach omv tez ladnie. zobaczymy jak bedzie w szwecji |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2005-01-26 12:14:24 Loeb jak zawsze najlepszy I dobrze ) Osobiscie trzymam kciuki za Kreste ) Grademaister faktyczni eduzym zaskoczeniem, a co do "kibiców" - widać nie tylko w polsce są idioci ( o ile śniegu nie rzucali nasi rodacy, co by mnie zreszta nie zdziwiło:] |