... ciąg dalszy .. baby na drodze ... pech .. fatum ... ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dopiero co wywaliłam kupe kasy na świece i szlag trafił mnie po raz kolejny ... pukało stukało w przednim prawym kole aż wystukało do skutku ... pizdneło mnie tak na tej ślizgiej drodze (cholera pierwsza moja zima za kółkiem) że mi koło w poprzek staneło ... wahacz ?? amortyzator ?? nawet nie zdazyłam pod spód zajrzec w tą pogodę bo auto na zimie stoi ... jak mnie znów wydoją to się chyba powiesze ...

Hmmm, do gdańska daleko W moim garazu wszystko da się zrobić;] No i co ważne nie doimy.....

simon no myśle ze w tym stanie trudno by mi go było zatargać aż nad morze (no chyba mnie dzis poniesie )

jesli chodzi o moje zdanie to z przodu musialasie urwa albo galka albo przegnita byla ta rurka co naniej sa mocowane galki.cena nowej okolo 15 pln plus wymiana to powinni za 20 zl Ci zrobic no i zberznosc jakies 40pln......

ale ja mam nadzieje ze tu sie znajdzie jakis dobry kolega z warszawy i ci to zrobi w godzinke...

Toki, Maskek - do boju

Cytat:
i ci to zrobi w godzinke...

przy kobiecie takie cos........eh ;p

jooo famka prawka jeszcze nie odebrałem tak to bym podjechał tam do Ciebie jezeli tylko jedno koło Ci sie wywinęło to resor raczej odpada... hmmm... zwrotnica..... chociaz w to wątpie, moze byc tak jak Pat napisał... jezeli chcesz zebysmy pomogli daj znac a ja jakos transport skołuje sobie i podjedziemy, niby jutro miałem swojego robic cały dzien bo zdobyłem garaz ogrzewany z kanałem itp full bajerka ale dla Ciebie jestem do usług

hehe ja tez zdobylem ogrzewanie z pomoca Hudego do garazu. troche smrodzi ta"rakieta" bo na szybko wyciag zmajstrowany ale zimy sie juz nie boje i nie moge teraz sam siebie usprawiedliwiac ze nie robie nic przy aucie bo zimno.....

mnie się wydaje że jeżeli sie koło połozyło to poszedł resor , spotkałem sie już z takim przypadkiem

ja nie wiem jakos sie chyba uparł na mnie ten samochód , jak hukneło to mnie na prawo przegieło ze nosem deske rodzielczą zaliczyłam aż dziw że oczu nie podbiłam , myślalam ze guma , patrze nie guma ,

ze 100 metrów jeszcze przejechałam aby go w dobre mijsce przestawił ale koło jest pod katem jakos tak \ i przez ta chwile jazdy o całe nadkole szorowało samochód skręcał ale tez tam haczyło a jak go postawiłam to bardziej te koło sie juz przechyliło i patrzec poprostu na niego nie moge

toki jak nic nie wymyśle z nim do jutra to cie pomęcze żeby chociaz coś chwilo z nim zrobic zeby gdzieś podjechac bo na razie to u kumpeli pod blokiem stoi i boje sie go ruszac z miejsca

mnie to sie wydaje ze resor jebnol, ale to tylko taka sugestia. Toki jak bedziesz cos robil i przydalby Ci sie pomocnik to wal do mnie via gg.

oka, tylko famka jak cus to na gg sie odzywaj bo kom w samochodzie a samochod w garazu u kumpla jak dla mnie to raczej nie resor bo oba koła by sie schowały... takze jak cusik to dawaj znać a ja jutro sprobuje znaleźć jakis transport i cusik sie wykmini, maskekk jak cus to tobie tez dam znać.

Cytat:
jak dla mnie to raczej nie resor bo oba koła by sie schowały

nie żartuj widziałeś kiedyś złamany resor w którym pęka głowne pióro bardzo blisko koła to wtedy zobaczysz jak jedno sie kładzie

aaaa no chyba ze tak

dzieki za wsparcie chopaki zobacze własnie wieczorem co z nim wyjdzie i dam znac na gadulca

kurcze i tak nie wiem o czym wy mówicie z tymi resorami i kładzieniem kół

Tylko Famka nie rób jaj i nie jedź do mechesów...
Ostatnio przykro mi to mówić, ale dowaliłaś straszliwie...
Umów się z chłopakami, a nie z warsztatem, który promocyjnie zrobi Ci to za "jedyne" pięć stówek...
Przepraszam, że tak okrutnie to napisałem, ale jesteś twardą Kobietą (przecież Malanem jeździsz) więc myślę, że zrozumiesz
Pozdrawiam

no więc chopaki potrzebuje wsparcia na jutro jak nic rano nie załatwie , za motylka aby tylko auto scholowac do mechanika 300 metrów zarzyczyli sobie lekką reką 150zł,

wiec o modzie kochany wybacz mi ale powiedziałam zeby spierdalali

kajtek tym razem sie nie dam udupczyc jak nic rano nie załatwie to zgłaszam sie na gg

dzieki bardzo

Dobrze Koleżanka prawi
Widzę postępy
Panowie Maskek i Toki czekamy na relację z reanimacji (oczywiście Malana )
Pozdrawiam

Cytat:
wiec o modzie kochany wybacz mi ale powiedziałam zeby spierdalali

wybaczam,szczegolnie za to kochany panowie mam nadzieje ze sie spiszecie i naprawicie kolezance