Gdzie jest czujnik tem wody

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam moze mi ktos pomoc w znalezieniu watku na wyzej wymieniony temat bo nie moge znalezc na forum a potrzebuje sprawdzic czujnik bo mi cos szwankuje nieraz zaskakuje a nieraz nie

A moze podasz mam jaki masz silniczek?? bo tak to ciężko będzie

.. ale który ..... sa trzy czujniki temperatury .....

Cytat:
2005-01-27 21:54:36, MasterCheat pisze:
A moze podasz mam jaki masz silniczek?? bo tak to ciężko będzie

... patrz profil .... .....

Cytat:
2005-01-27 21:55:38, mily-swiety pisze:
... patrz profil .... .....

Ale strasznie ciężko się szuka czyjegoś profilu wśród tylu urzytkowników fotum, a tak jakby był podany to by nie było problemu. No chyba że jest jakiś inny łatwy sposób na znalezienie profilu....

.... kurde jak to pisałem to się właśnei kapmąłem że kaj ktoś zaczyna posta to link do jego profulu jest przy ty mpoście sorki.

A jak to są trzy czujniki?? u mnie są chyba 2 (te o których wiem) jeden przy termostacie w bloku silnika, a drugi z tyłu silnika pod kloektorem dolotowym. Ale gdzie ten trzeci??

... niop .... ty masz inny silnik ...... jeden czujnik jest do wskażnika na tablicy .... drugi do kompa ..... a trzeci do wentylatora chłodnicy .....

ja mam 1.8 16v z 92r

.. a o który czujnik Ci chodzi .....

Wnioskuję po słowach "nieraz zaskakuje a nieraz nie" że chodzi o czujnik powiazany ze wskaźnikiem temperatury na desce rozdzielczej. Jeśłi się nie mylę to to jest ten wycodzący pod ukosem z obudowy termostatu

.. jezeli to ten czujnik to jest do wymiany ... tam jest w śridku termistor ..... pewno sie oberwał ..... ja tez taak mam ....