Wielka prośba do Krakusów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam prosbe do kolegow z Krakowa.Znalazlem bardzo ciekawe ogloszenie na gratce ale troszke to za daleko zeby jechac w ciemno.Jutro zadzwonie do goscia bo dzis jest za pozno.Ale czy ktos z was moglby sie cos zorientowac?Bo jesli rzeczywiscie ów samochd (a jest to bardzo ladna samarka) jest w takim stanie,to byłbym zainteresowany.Po prostu wpadła mi w oko.Ma przy tym hak co mi ewentualnie bardzo by sie przydalo.Oto jest to ogłoszenieBardzo bym prosil o pomoc bo moze bym do was przyjechal po samochod .Pozdrawiam

Jak sobie pogadasz z gościem to podeślij na priva namiary gdzie to maleństwo stoi, to oblookam.
Pozdro.

ja tez mogę zobaczyć (jeśli np. Perzanowi by nie pasowało.
ALbo możemy pojechac razem
Pawęł

Bardzo chętnie mogę się spiknąć na wspólne oględziny. Przynajmniej będzie ktoś, kto wie na jakie charakterystyczne miejsca w Samarze zwracać uwagę. Sam mógłbym oblookać jedynie "ogólnie"
Jasio: dawaj te namiary.
Pozdro.

Cytat:
2003-06-16 01:04:25, Jasio pisze:
(a jest to bardzo ladna samarka)

Qrczę -> ale to nie jest Samrara... Przynajmniej jak klikam na ten link, to pojawia mi się klasyczna Łada...

mi z kolei pojawia się info o samarze w kolorze orzech, ani słowa o haku, a cena do uzgodnienia. 1300 rocznik 86...

chyba że mówiłeś o tej:LINK

pozdrawiam, Góral

O kurnaJeśli to ta to nawet w ciemno pewnie warto jechac
Cytat:
15 tys po remoncie, instalacja LPG na gwarancji, sportowe fotele williams, sportowa kierownica SWM, sportowy wydech ULTER, felgi 6, 5\'R15, komplet opon zimowych z felgami, bez śladów korozji!!! autoalarm, centralny zamek, elektryczne szyby, bezwypadkowy

Pzdr Grzesiek

Bez jajec, lukałem tam około 8-mej i pod podanym linkiem była granatowa z dwoma zdjęciami

Koleś zapomniał dodać ze ma wycieraczke na sztorc))

No niestety panowie okazało sie ze ogloszonko już nieaktualne .A szkoda .Ale dziękuję wam bardzo za chęć pomocy

No cóz ja mam subskrypcję tak do wglądu. To ogłoszenie już chwilkę było. Kto szuka niebłądzi.

Ta na zdjęciach od Górala identyczna (kolor, model), jak moja! .
Ale zwróćcie uwagę na okolice progów - nie podoba mi się ta czerń, z pewnością coś kryje .
Pozdrawiam, Krajnik

Tak na pociechę GRATKA Szkoda tylko że brakuje zdjęć. Przy okazji zapytam. Dlaczego ciągle widzę masę ogłoszeń ze śląska ?.

Mam kilka planów. Po pierwsze kto czasem lub częściej porusza się na trasie Kraków-Tarnów lub okolicy. Może by mi coś podrzucił lub dał konkretny namiar. Chciałbym dorwać przekaźniki do tzw. świateł szwedzkich. NIby bajer ale kostki mam i są samotne W mojej okolicy (złomy, sklepy) kicha. Pasiło by też wyrwać obrotomierz. Następnie w dalszej przyszłości chciałbym zakupić jakieś radyjko z mp3 i głośniki. Poprosiłbym o lokalizację giełd, sklepów. Chodzi o sprzęt typu medion, first itp. a głośniki Boschmann, Pyle to co w Tanie głośniki eliptyczne ... co bym nie zwiedzał całego Krakowa.
Tarnów to taki tarnówek Asortyment nijaki, Ceny z kosmosu. np. radio z mp3 Medion które jest zastępowane już przez inne modele kosztuje 550zł a patrząc po sieci jest taniej przynajmniejh o ok. 150zł

Dzwoniłem do sklepu Skorpiona. Potrzebuję symbol, oznaczenie przekaźników do świateł szwedzkich. Może uda się ściągnąć.

A i jeszcze jedno. Czy ktoś z posiadaczy samary tak naprawdę używa tych świateł szwedzkich. Czy mam je potraktować jako kaprys w swoim przypadku.

[ wiadomość edytowana przez: grzegorz75 dnia 2005-02-03 17:59:49 ]