MotoNews.pl

Rosyjski Klub Daewoo !!! (FOTKI)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

na ich rynek szło najgorsze badziewie - odpady produkcyjne.....
były też fajne wersje wyposażeniowe.....ze skajem zamiast tapicerki, korbki drzwi tylnych, ręczne lusterka....

ale! z tych co tu widze to większość to CD czyżby prywatny import z polski???

W większości przypadków mają bardzo gustowne alu-felaski...

JACO

Jeden jest na 100% z Korei Nawet znaczek ma Koreanski...

Ale MAFIA !!!

Lepsze od koreańskich, bo seryjne...

RATUNKU!!! DLACZEGO NIE OTWIERAJĄ MNIE SIĘ FOTKI??!! DO TEJ PORY NIGDY TEJ PROBLEMY NIE MIAŁEM....A PRAWIE ZAWSZE W NAJWIĘKSZEJ ILOŚCI PRZEGLĄDYWAM FOTY ŁUKASZA-JEST CHYBA NAJWIĘKSZYM , AKTYWNYM PASJONATEM APARATA NA FORUM!! POZDROWIONKA Z K-WIC!!

ufff! Po 6-tej próbie /wlazłem przez "republikę"/ się udało!!-ciekawe dlaczego wcześniej za Chiny NIE!!??

Ten "koreanski" ma inny "dziób" i reflektory...
RS

"Dziób" wygląda na dodatkową nakładkę coś na zasadzie grila. Sam znaczek firmowy na "nosie" jest inny to akurat nic nowego.
Lampy natomiast zbudowane są w innej technice rozproszenia strumienia świetlnego, która w znanych mi przypadkach charakteryzowała się tym, że klosz klampy jest szklany i nacinany. U nas rolę "rozpraszacza" pełni ukształtowany odbłyśnik, z tego powodu klosz jest gładki więc wystarczy , że plastikowy.

Piotr

Tak, Panowie...
Macie rację...
Ten Esperak z grillem jest ze strony koreańskiej i jakoś mi się tu zapodział
Ale reszta fotek jest na 100% made in ZSRR!

Dziwię się tylko wam że zrobił on na was takie wrażenie tą metalową atrapą, bo przecież jakiś miesiąc temu, gdy wżuciłem tu na forum ponad 50 fotek z koreańskiego Klubu Espero, to było tam ponad 6 takich Esperaków z takimi metalowymi osłonami na dzioby! Czyżby nikt wtedy na te zdjęcia nie zwrócił uwagi???

Pewnie było ich za dużo, i każdy zwracał uwagę na konkretniejsze szczegóły. lub szukał jakiegoś rozwiązania dla siebie.

Piotr