Zimowa nuda...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ już nie mogę się doczekać, aż letnie kółeczka zagoszczą na łapach mojego Essika, postanowiłem sam mu je dorobić do istniejącego stanu karoseryjnego A ponieważ wrzucam zdjęciątko, to pokażę także jak wyglądł mój bolid rok temu (wcześniej było jeszcze gorzej, bo nawet zderzaki miał czarne)

a czemu nie mozna obejzec zdjec hehe

No właśnie sam bym chciał to wiedzieć

no....już widać

ja jezdze cala zime na alumach i mam to w dupie...
i nie zauwazylem zeby mi sie w jakikolwiek sposob zniszczyly pomimo powszechnej opinii. i znam duzo kumpli ktorzy tez jezdza - dla mnie po prostu auto na stalowach to taczki---

- ale zachaczylem...

ja też jeżdże całą zime na alumkach i nie niszczą sie na razie sam lakierowałem

No dobra panowie, ale chyba zimówki oponki na nich macie, a ja niby jak mam to zrobić, aby na fele 17" naciągnąć 13" oponki zimowe

ja mam zimowki założone tylko mam 2 komplety alusków

Pawel - dwie 13 rozetnij i sklej razem - pozniej naciagnij na 17 i bedzie gites

No nie powiem .. ladna masz bryczke ;D

calosc ok ale fele mi sie nie podobaja - zaznaczam to moje zdanie

Caly czas mi cos nie pasowalo ... i juz wiem co ... tylny zderzak jest za wysoki !!!! Te progi ... niziutkie ... i z tylu powinien byc zderzak niski taki jak ja mam albo chociaz oryginal od HTB + dokladki a'la RS z boków.

Cytat:
Caly czas mi cos nie pasowalo ... i juz wiem co ... tylny zderzak jest za wysoki !!!! Te progi ... niziutkie ... i z tylu powinien byc zderzak niski taki jak ja mam albo chociaz oryginal od HTB + dokladki a'la RS z boków.

a właśnie...

a jak juz zrobisz korekcje to naprawde ładna essina...

Tylko powiedzcie mi Panowie, gdzie ja coś takiego dostanę do sedana?

Panie

Bierzesz Pan zderzak taki i jedziesz do plastikarza z nim ... a On Ci rzezbi w tym i robi go niskim itp itd

Jednym słowem hand-made, bo gdybys chcial kupic nowke made by fabryka to :
A) nie znajdziesz,
B) jak znajdziesz chociaz nie znajdziesz to bedzie to kur*** drogie

Cytat:
a właśnie...