Zamiennik samoregulatora?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
jescze wroce do tematu hamulca recznego. Po ostatniej wizycie w serwisie okazalo sie, ze samoregulator od linki w jednym kole jest praktycznie lysy (nie ma zabkow) i nie trzyma - trzeba wymienic.
Tylko, ze obdzwonilem juz kilka sklepow z czesciami i wszedzie sa tylko orginaly po 160-170 zl za komplet
Czy ktos z Was spotkal sie z zamiennikami tych regulatorow
Jezeli tak to gdzie i po ile

Jak byłem w ABSCARze, to coś szmerali, że 120PLN. Ale to tylko plotki, musiałbyś sprawdzić.
A zamiennika nie chcesz wsadzić??

Miałem z tym problem,tzn. z kupnem zamiennika.Poinformowano mnie w trzech sklepach,że nie produkuje nikt tych części prócz Ford-a.

Cytat:
2005-01-29 20:38:01, Kielek pisze:
A zamiennika nie chcesz wsadzić??

Wlasnie chce tylko nigdzie dostac nie moge - wszedzie maja orginaly po 160-170 zl...
Zaraz zobacze w abs...

No stronie to raczej nie będą mieli cen zamienników - trzeba dryndnąć.

stary ciesz sie... bo u mnie kosztuja 120zl szt!!

Cytat:
2005-01-30 15:21:07, liked pisze:
stary ciesz sie... bo u mnie kosztuja 120zl szt!!

Ale ja wlasnie potrzebuje jeden... wiec kupowanie kompletu za 170 to wyrzucenie kasy w bloto...
Az szkoda tego sniegu kurcze no...

Cytat:
2005-01-30 15:24:41, kacza pisze:
Ale ja wlasnie potrzebuje jeden... wiec kupowanie kompletu za 170 to wyrzucenie kasy w bloto... Az szkoda tego sniegu kurcze no...

Kacza - możesz zrobić fotki jak zdejmiesz bęben, bo ja się powoli (bardzo powoli) przymierzam do zdjęcia bebna??

Rysunki w książce i w TIS'ie to nędza.

Kurcze, a powiedzcie mi jedna rzecz. Chodzi Wam o tylne hamulce bebnowe, tak? No i czy te samoregulatory nie sa sprzedawane razem ze szczekami moze? Jesli pytanie jest glupie, to sorry, ale zainteresowala mnie ta sprawa

Cytat:
2005-01-30 15:45:31, niesztof pisze:
Kurcze, a powiedzcie mi jedna rzecz. Chodzi Wam o tylne hamulce bebnowe, tak? No i czy te samoregulatory nie sa sprzedawane razem ze szczekami moze? Jesli pytanie jest glupie, to sorry, ale zainteresowala mnie ta sprawa

niestety - nie sa w komplecie ze szczekami