Elementy dźwigni zmiany biegów ( tulejki i inne duperelki)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Potrzebuję "na gwałt" kilku drobnych części celem regeneracji drążka zmiany biegów. Konkretnie chodzi mi o jego usztywnienie. (hehe fajnie brzmi ) Tak się składa, że w mojej wiosce jest "chwilowy brak" takiego asortymentu "pierwszej potrzeby".
Więc do rzeczy, potrzebuję:
sworznia (nr 90121523) - na rys. nr 11
zawleczki na sworzeń (nr 11085071) - na rys. nr 12
trzpienia (90236961 v Y96182212) - na rys. nr 13
a nadto przydałyby się rownież po jednej sztuce:
90217840 - nr 6, 11043011 - nr 7, 96165506 - nr 8.
Pozostałe części jakie mi mechanik dopowiedział niestety znajdują się w kompletach, które są dość drogie wiec chyba poprzestanę na wymianie tych wyżej wymienionych. Jeśli ktoś może mi pomoc a nie bardzo czai temat to odsyłam na forum: "drgania drążka zmiany biegów w espero" tam jest wszystko opisane.
Aha: te tulejki nr na rys: "15" już mam więc nie potrzeba.
Jeśli jest ktoś chętny i ma chwilkę czasu aby mi to całe ustrojstwo podesłać to będę bardzo zobowiązany (oczywiście finansowo również). W razie czego kontakt : anserkuba@op.pl.

Aha, przypomniało mi się:
jeśliby pod ręką znalazł się również ten selektor oktanów (złączka), o której mowa w "poradach" to by było wręcz fantastycznie. U mnie w mieście oczywiście również nie ma tego ustrojstwa.
Dzięki z góry z podjęte starania.

http://www.autopol.tii.pl/czesci/katalog.html?samochod=ESPERO
sklep internetowy z katalogiem części zamiennych selektor możesz zrobić ze zwykłego konektora żeńskiego zaizoluj go najlepiej izolacją termokurczliwą i lekko go ściśnij i nałóż na odpowiednie końcówki tak mam ja