Spryskiwacze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no własnie jak je wyciągnąc? Zatkał mi sie jeden co mnie zaczyna wkurzac ;] syf siedzi gdzies głeboko wiec musze go wyciagnąc. Mam nadzieje ze o tym jnie było

Cytat:
2005-01-27 19:06:28, BBronx pisze:
no własnie jak je wyciągnąc? Zatkał mi sie jeden co mnie zaczyna wkurzac ;] syf siedzi gdzies głeboko wiec musze go wyciagnąc. Mam nadzieje ze o tym jnie było

Było
Ścisnąć skrzydełka blokujęce od dołu (spodu klapy) i wyskakują.

pozdr, Robert

Pewnie wszyscy mnie obśmieją, ale wczoraj dokonałem niesamowitego odkrycia. Po prawej stonie do maski idą kabelasy. Czy spryskiwacze są ogrzewane?

Cytat:
Czy spryskiwacze są ogrzewane?

Odpowiem wielce poważny, nie wszędzie ale TAK

Jeśli masz podgrzewane, sprawdź, czy działają, włącza się je przyciskiemod szyby ogrzewanej. Jeśli nie działają, wymień na nowe, potrafią zrobić zwarcie i będziesz miał usmażoną pokrywę silnika. Koszt ok 50 zł sztuka.
Pozdr

Mam pytanie: nie da sie takiego systemu zamontowac w A? bo raczej takiego nie mam a cholera zamarzaja mi spryskiwacze ostatnio, co przy szybkosci z jaka zabrudza sie o tej porze przednia szyba, jest strasznie upierdliwe... a moze jakis inny patent znacie... ?

Podciągnać tam kabelki i na końcach przy końcówkach dać małe żarówki
JaC

Cytat:
a moze jakis inny patent znacie... ?

Cytat:
2005-01-30 00:22:11, el_presidente pisze:
Mam pytanie: nie da sie takiego systemu zamontowac w A?

Da się. Nawet fabryce się udawało (choć nie za każdym razem).
Zasilanie odebrać od ogrzewania szyby.

pozdr, Robert

Cytat:
2005-01-30 00:22:11, el_presidente pisze:
Mam pytanie: nie da sie takiego systemu zamontowac w A? bo raczej takiego nie mam a cholera zamarzaja mi spryskiwacze ostatnio, co przy szybkosci z jaka zabrudza sie o tej porze przednia szyba, jest strasznie upierdliwe... a moze jakis inny patent znacie... ?

Lub zmień autko na piekna Omegę B!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2005-01-30 23:30:53, zamich pisze:
Lub zmień autko na piekna Omegę B!!!!!!!!!!!!!!!!

czy piekniejsza od A ? roznie mowia a o gustach nie dyskutujmy...

Cytat:
2005-01-28 20:45:25, JanuszGnitecki pisze:
Koszt ok 50 zł sztuka. Pozdr

co takiego dokl kosztuje 50 zl?

przecież zawsze mozna zastosować spryskiwacze od innego auta pasuja np od starej Bmw 5 nawet sobie założyłem niezły luksus.

Cytat:

Wystrczy kupić płyn zimowy ale nie w Carefurze tylko na stacji benzynowej