| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-01-31 02:43:13 Lewa jest bardziej narażona na wodę i brud spod kół samochodów jadących z naprzeciwka. |
Tom69 Passek B4 Combi Piaseczno | 2005-01-31 11:29:27 Mój teściu lakierował teraz WV passata combi, wszystko z zewnątrz, koszt 2000 z lakierem, ale to już widać że malowany, więc wszystko zależy od jakości wykonania
Tom |
DIZMO DAEWOO NUBIRA KOMBI ... WARSZAWA-OSTROŁĘKA-SZCZYTNO | 2005-01-31 14:13:02 Cze,
ja niedawno mialem nie mila niespodzianke na parkingu. Wychodze ranod do roboty a tam stoi moje Espero puknięte w lewy przedzni blotnik i kierunek rozwalony!!!!!Myslalem ze chyba pol dzielnicy rozwale. oczywiscie zadnego winnego nie bylo widac
Wiec podzwonilem po zanjomych i znalazlem w miare dobrego lakiernika, wlasciwie to jest warsztat. Dwoch gostkow robi w garau mechanike i blacharke. Znajduja sie w Grodzisku Mazowieckim. Za wyszpachlowanie, pomalowanie podkladem lakierem (on kupowal lakier), pomalowanie od razu lusterka wziął 200 pln. Nie chce krakac ale musze przyznac ze zrobil to fachowo, wszystko idealnie pasuje, kolor naprawde dobrze dobrany-jak pokazalem znajomemu i powiedzialem ze byl pukniety to nie mogl znalzec w ktorym miejscu(z tylu wczesniej poprzedni wlasciciel lakierowal bo ruda wychodzila, to od razu widac-kiepsko dobral lakier). Koszt kierunku , niestety musialem kupic nowy 70 zl. tak ze calosc zamknela sie za mniej niz 300 pln. Dzis jade wymienic cale szprzeglo , wym oleju w silniku i skrzyni biegow-za calosc robocizny liczy sobie 150 pln. Jak ktos chce namiary to dajcie znac na tel. 504-205-072. Pozdr |
DIZMO DAEWOO NUBIRA KOMBI ... WARSZAWA-OSTROŁĘKA-SZCZYTNO | 2005-01-31 16:16:50 Za 50 zl mozesz i cos zrobic ale niestety nie na terenie W-wy. Tutaj za tą robotę która opisałem chcieli w warsztatach od 1000 do 1200.
Pozdr |
Witolo Opel Sintra, 2.2 16V Łódź | 2005-01-31 18:42:31 Myślę, że lipy nie zrobił, wyjął wszystkie drzwi i zrobił tzw. baranka. Drzwi od strony pasażera musiał łatać, w końcu moja strzała ma 9 lat i chyba nikt nic nie robił od początku. Dodam może, że ten lakiernik to wujek mojego kolegi z pracy. Ale z tego co wiem to nie jest drogi. Latem umówiłem się jeszcze na zrobienie przednigo pasa też są małe wypryski, głównie od kamieni. Na razie jet ok. |
Van-Dall Daewoo Espero 1.5 GL ... Kraków | 2005-01-31 21:07:26 Hehe czyli na teranie Warszawy są drożsi? No fakt stolica. Czyli jednak lepiej mieszkać w okolicy Krakowa |