Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-01-21 20:57:25 Sprawa jest taka... potrzebuję silniczek do lusterka prawego... sam silniczek... ten silniczek ma takie cztery "łapki" które poruszają lustro góra-dół i lewo-prawo, a mi się te łapki połamały i nie mam teraz regulacji prawego lustra.... nie wiem też czy ten mechanizm jest taki sam w lewym jak i w prawym lusterku???
Jeśli by się okazało że faktycznie tak jest to bardzo chętnie sobie wezmę od Ciebie ten silniczek... oczywiście zapłacę za wysyłkę |
![]() malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-01-21 23:16:22 Łukasz chodzi ci o te łapki pomarańczowe podobne do kołków kiedyś je miałem tylko się przeprowadziłem i niektóre rzeczy wyrzuciłem poszukam może zostawiłem bo one były przy wkładzie.Co do silniczka to nie pamiętam czy są takie same lewe i prawe ale jutro poszukam bo mi się wydaję że mam ten prawy silniczek ale on może być bez kostki bo była mi potrzebna, jak kupywałem lusterko udało mi się kupić koreńską wersję ( pośrenią między starą a nową inny silniczek taki jak przy nowej ) i musiałem przerabiać do wkładu jak znajdę ( a będę szukał jutro) to dam znać jak nie to mogę przesłać silniczek od lewego lusterka.
Co do sprężyny jak nie wyrzuciłem to może jest jak nie to rozbiorę prawe z niej i mogę przesłać. |
![]() Rysio42 DAEWOO ESPERO 2,0 CD ... Międzychód | 2005-01-22 00:47:22 Witam!
JA poproszę lewe lusterko, najbardziej zależy mi na osłonie starego typu ale chętnie wezmę całe. Adres wysyłam Tobie na priva. Pozdrawiam Rysio |
![]() markus Espero 1,5 DOHC Mikołów | 2005-01-22 21:20:25 Witam
Mam do sprzedania mocujacy prawy trójkąt zewnetrzny (pekniety) razem z sprawnym silniczkiem i sprężyną oraz lewy silniczek sprawny razem ze sprężyną. Prawe lusterko wymieniłem na nowy typ dlatego że poprzednie złamałem w garażu. Z tego co widze nowy typ lusterka rózni sie od starego tylko konstrukcją poruszania sie wkładu lusterka. Inaczej troche wyglada. Rozbierałem i wymieniałem oba lusterka. pozdrawiam markus |
![]() malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-01-23 12:34:46 Kolego HenBas zasadniczo stare lusterka różnią się tylko tym że nowe możesz składać a starych nie póżniej jest inny kształt wkładu lustrzanego inaczej jest mocowany do silniczka i inna jest obudowa. Zaletą starych jest opływowa budowa dzieki temu nie świszcą przy większych wiatrach i prędkościach wadą że każdy chce je składać a ich nie można złożyć oraz to że wład dostać to jest marzenie. |
![]() malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-01-23 17:21:07 Janow chcesz sprężynę jedną czy dwie. Na priwa podaj adres i czym chcesz żeby ci wysłać rozbroje lusterko i wymontuje chyba że chcesz lusterko bez rozmontownia. |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-01-23 19:43:59 Ja już kiedyś pisałem, że mam pozostałości po zderzeniu lusterkami z innym autem. Chodzi o lewe lusterko.
Ale wtedy nie było zainteresowanych... ![]() Leży to wszystko u mnie na balkonie. Pozdr. P. |
![]() tommi-j Renault małopolska | 2005-01-24 07:31:58
pyrekcb czy to jest nowy typ lusterka ![]() Dokładnie to potrzebny jest mi tylko sprawny, niepołamany i działający(składający się) stelaż aluminiowy, bo w moim lusterku mechanizm zapiekł się na amen i przy próbie rozruszania go pourywały się mocowania sprężyny. |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-01-24 22:31:10 Niestety, ta metalowa część jest złamana. Cały jest plastyk z trójkątem i to ustrojstwo ze sprężyną, z którego wychodzą kabelki. Dalej jest urwane... ![]() Pozdr. P. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-01-24 23:43:51 qrde ja tez bym chcial..sam metalowy stelaz..ale jesli cos sie niszczy w lusterku to wlasnie to ![]() ![]() |
![]() malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-01-25 10:14:22 Prawy komplet już wydałem ![]() |
![]() HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2005-01-25 10:53:31 Malin - dzięki za opisik róznic w lusterkach ![]() |
Pawol Nubira 1.6 SX kombi ... Wrocław | 2005-01-25 13:27:05 Szukam jeszcze prawego plastiku trójkoątnego zęwnętrznego i wewnętrznego. MA ktoś?
PAwol |
kc Espero 1,8 CD gass Rumia | 2005-01-26 18:27:51 Prawy komplet otrzymałem
Serdeczne dzięki ![]() ![]() ![]() Krzysztof |
![]() malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-01-26 21:13:14 Wszystko pasuje ? |
kc Espero 1,8 CD gass Rumia | 2005-01-26 21:34:50 Tak ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() malin2 Espace 2.0T Lancia ... Poznań - Koszalin | 2005-01-27 15:25:56 znalazłem jeszcze zbity wkład z tymi łapkami pomarańczowymi z grzejną wkładką można przykleić zwykłe i jeżeli ktoś nie ma to może być prawa strona |