Jakie kupić radio z mp3 do 600zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z góry diekuje za pomoc

Nie lepiej kupic jakies lepszej klasy na CD ? i tak z mp3 plyty sluchasz wybranych kawalkow a to jest moze 2 cd audio... pozdro

Cytat:
2005-02-01 00:22:07, koliberek112 pisze:
z góry diekuje za pomoc

Dobre Ale co jest dobre dla Ciebie?? Do jakiego sprzetu bedziesz chcial to podlaczyc. Czego oczekujesz od radia itp.

mam opla calibre. chciałbym podłączyc je do fabrycznej instalacji

a to ma byc radio nowe czy uzywane...?? Kolega cos niesmialy jest i trza go za jezyk ciagnac Nie boj sie nie zrobimy ci nic zlego

chciałbym kupić nowe. myślałem nad pionieer 4700 albo jvc g411

A ma byc pozniej rozbudowa, czy Ci to wystarczy. Bo roznica miedzy tymi produktami to raczej mala jest. Nie wiem czy bys zauwazyl roznice wielka.

Witam!
W poszukiwaniu opinii na temat sprzetu audio trafilam na Wasze forum. Przeczytalam wszystkie watki nt. jakie radio wybrac i widze, ze liczy sie praktycznie tylko clarion i alpine.
Chce kupic otwarzacz obslugujacy mp3, jezdze Honda Civic. Narazie chce kupic samo radio bo nie wiem jak dlugo bede jezdzic tym samochodem. Zalezy mi na czystosci dzwieku i nie chcialabym kupnem radia zamknac sobie mozliwosci pozniejszej rozbudowy. Mysle o radiu do ok. 600zl (moze byc uzywane).
Na allegro za 500zl jest w tej chwili do wziecia uzywany CLARION DB-348RMP.
Jestem zwyklym smiertelnikiem, ze zwyklym sluchem, nie zamierzam ladowac fortuny w naglosnienie jednak chcialabym sobie zapewnic jak najlepsza jakosc.
Czy to radio wystarczy?
Czy to jest najlepsze radio jakie moge kupic do tej kwoty? Z tego co widze na alpine chyba nie ma co liczyc. Czy gdybym dorzucila jeszcze pare groszy (100-200zl) moglabym kupic cos hmmm... znaczaco lepszego? Czy w ogole uslysze roznice?
Moze macie jakies inne propozycje do 600zl? Moze Pioneer?

Wiesz, to jest wszystko subiektywna opinia. Jak nie zamierzasz sie bawic w jakies rozbudowy tylko podlaczyc glosniki do radia, to kazdy markowy produkt powinien Cie zadowolic. Szwagrowi ostatnio sprawilismy Pioneera 3600 i jest bardzo zadowolony.
Mysle ze kazdy sprzet firm Alpine, Clarion, Pioneer, Kenwood, Sony, JVC, Pannasonic, Blaupunkt, Aiwa, VDO itp bedzie odpowiedni. Kwestia wygody obslugi i wygladu.

Narazie nie bede kombinowac, ale jestem pewna, ze z czasem troche w to zainwestuje. Dlatego prosze, doradzcie co kupic zeby potem dalo sie z tego zrobic w miare fajny zestawik. Najwazniejsza jest jakosc dzwieku. Co wybrac:
- Jvc kd-g 401 lub kd-g 501
- CLARION DB-348RMP
- Clarion DB 538 RMP
- PIONEER DEH-3590MP
- Pioneer DEH-3700/3730MP
- Pioneer DEH-4700MP
Czy ktoreś z nich ma znacząco lepsze możliwości czy wszystkie są z tej samej półki i mam wziąć obojętnie jakie?

> 1 <
> 2 <
> 3 <
> 4 <
> 5 <
> 6 <
> 7 <
> 8 <
> 9 <
> 10 <
Wiecej mi sie nie chce grzebac. To wg mnie ciekawe propozycje. Kenwood wg mnie to w tanszych propozycjach sprawia wrazenie tandetnego. Pioneer to im wyzszy numerek tym lepiej Clarionow nie sluchalem juz dawno.

No to teraz dales mi do myslenia! Wielkie dzieki za to, ze chcialo Ci sie az tyle wygrzebac. Mam jakies ciagoty w strone Clariona - sama nie wiem czemu, bo nigdy nie slyszalam tego radia. Orientujesz sie moze czemu tego modelu - Clarion DB 628 - nie oferuja w sklepach?

Witam.

Poważnie zastanowilbym sie nad Rockfordem 9300 - wysoki i rzadko spotykany model.

Pozdro.

Cytat:
2005-02-03 22:29:27, Rookie1984 pisze:
Witam. Poważnie zastanowilbym sie nad Rockfordem 9300 - wysoki i rzadko spotykany model. Pozdro.

Wlasnie tez to chcialem napisac, ale chyba mi sie zapomnialo. Ja bym tez sie zainteresowal blaupunktem gdyz uwazam ze sa to troche nie doceniane radyjka. A seria 72 to juz naprawde fajny sprzet. Ale z tego co wkleilem to rockford chyba najciekawszy jest... ale ta cena taka dziwnie niska...

ja osobiscie uzywam kenwooa kdc-7021 i powiem wam ze naprawde spelnia swoje zadanie jak na firme ktora produkuje kuchenki mikrofalowe....

PS. koliberek112 - forum jest po to aby sie pytac a nie po to aby cwaniakowac.... im mniejszy balagan tym mniejsza praca dla mnie

Cytat:
2005-02-03 22:46:49, Ali-En pisze:
Ale z tego co wkleilem to rockford chyba najciekawszy jest... ale ta cena taka dziwnie niska...

... no i szkoda, ze sprzedawca ma tylko jeden komentarz, ale dzięki za podpowiedź - podrążę temat rockfordów i kuchenek mikrofalowych

Pozdrawiam.

witam!!!
Takze poszukuje radia z cd moze byc ewentualnie z mp3 lez w umiarkowanej cenie. Prosze o pomoc bo niestety sie nie znam
licze na szybka odpowiedz

Cytat:
2005-02-04 22:39:57, saseta1 pisze:
witam!!! Takze poszukuje radia z cd moze byc ewentualnie z mp3 lez w umiarkowanej cenie. Prosze o pomoc bo niestety sie nie znam licze na szybka odpowiedz

To przegladnij allegro i powiedz co Ci sie spodobalo, a wtedy pogadamy.