BMW seri 1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy ktos wie jakim nr charakteryzuje sie seria 1?? Bo nowa 3 to e-90, widac na wejsciu, ale seria 1??

seria 1 ma oznaczenie E-87.
pozdrawiam

Dziekuje, piec minut temu to odkrylam, ale jestem wdzieczna za tak szybka reakcje

Dziewczyna jeździ taką beemką i mieszka tak blisko mnie, hmmm trzeba by jakiś zlot zorganizować

Cytat:
2005-01-05 14:14:44, Aldik pisze:
Dziewczyna jeździ taką beemką i mieszka tak blisko mnie, hmmm trzeba by jakiś zlot zorganizować

Niom nie ma to tamto, ja nawet bywam często w Gliwicach

z przyjemnoscia z mezem przyjedziemy

Z mężem ? a też mnie musiałaś z rana humor zepsuć POZDRAWIAM

a po co nam mąż , my mężów nie szukamy, pozdrowienia

Ktoś musi pilnować samochodu

dobre, o tym nie pomyślałem

ej czemu na stronce nie ma wogole uwzglednionej serii 1 ?? troche sie zdziwilem bo stronka jest pozadna

Black_Rider napisał:
"ej czemu na stronce nie ma wogule uwzględnionej serii1"

Odpowiedź:
1. Bo średnia wieku samochodów które są tutaj tematem dyskusji to granica od 6 do kilkunastu lat.
2. Bo nie wszystkich stać na takie auto (a przynajmniej większości).
3. Seria 1 jak narazie pewnie nie ma żadnych dolegliwości więc nie ma o czym dyskutować.

a wracając do tematu .... .... .... męża

to dostanie chłopak na frytki i cole żeby się nie nudził albo dam mu pograć w snake'a

Najważniejsza i tak jest w końcu Beti

[ wiadomość edytowana przez: marcingo dnia 2005-01-06 22:07:20 ]

W takim razie ....

W takim razie....... czyżby pojawiła sięnadzieja na lepsze jutro?

zawsze jest nadzieja

to jeż przyjade

hmmm niechce nic mówić Panowie, ale chyba jesteśmy gorsi od przysłowiowych lasek co lecą na bmw, bo my właściwie nic o tej dziewczynie nie wiemy po za tym że ma beemke a wszystcy się napalany

dobre hahahaha

Dla mnie to bardzo mile A co do zlotow to zawsze lepiej jak jest nas wiecej - a zabawa jest przednia i zawsze jakis grill, itp Czasami nad wode jedzeimy