MotoNews.pl

Stracilem dowod rejestracyjny:D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..a wlasciwie tatus..policja zrobila jakas akcje i losowo sprawdzali kierowcom poziom emisji spalin..okazalo sie ze na lpg to masakra..musze na regulacje...a potem na stacje diagnostyczna po kwit ze wszystko ok..a na koncu do gminy po dowod..

czy takie sprawdzenie na stacji diagnostycznej kosztuje tyle co przeglad??

nie. Placisz tylko za to za co zabrali dowod twojemu ojcu a nie za caly przeglad auta

Policja by najpierw sprawdziła emisje w swoich "poldkach" a nie czepiała się kierowców k.....a.

W swoich autach emisje przekraczaja wszelkie normy a autobusy policyjne maja kola od traktorow jako zapas mowie teraz powaznie . Podczas podrurzy do szczytna autokarem policyjnym zlapalismy gume. Kierowca otwiera schowek z kolem a tam kolo od traktoru i niemial nawet kluczy ani trojkonta ostrzegawczego nic Ot nasza policja

ich chyba już do końca poyebało

rozumiem ze jakies ostrzezenie, mandat, cokolwiek ale zabieranie dowodu .... n/c

jakbym tak spotkal takich to bym kazdemu wsadzil ch*ja w moj wydech jako sonde (akurat 2rurka to styknie na dwojga)

Cwikus

Co Ty pieprzysz ?

Nie spełnia, to trzeba regulować.

Może kubie wyjdzie to na + ?

Taaaaa .Musieli się wykazać
Po prostu pech.
Jak trafisz na skurwiela lodziarza to zabierze ci dowód nawet za starą gaśnicę.

Cytat:
2006-06-21 17:36:28, Bartek1112 pisze:
podrurzy... trojkonta...

sorry za OT ale za to powinni odbierać klawiatury

Nie wiem czemu sie tak burzycie. sa przepisy i powinny byc orzestrzegane, a gasnica to akurat moze Ci dupe uratowac. Mi pomogla kilka razy w tym dwa razy jako bron (raz miotajaca /proszkiem/)

Cytat:
Mi pomogla kilka razy w tym dwa razy jako bron (raz miotajaca /proszkiem/)

pochwal sie w jakim celu jej wykorzystales... bo zeby uzyc gasnicy zeby komus przywalic to ok ale proszkiem???

Cytat:
2006-06-21 21:18:48, ETomek_GT pisze:
pochwal sie w jakim celu jej wykorzystales... bo zeby uzyc gasnicy zeby komus przywalic to ok ale proszkiem???

Jak kogos psikniesz proszkową to nie bedzie szczesliwy

@Zoltar: wiadomo ze sa dobre strony, byc moze odebranie dowodu uratuje wypalenie zaworow przez zla mieszanke czy cos w tym stylu. Ale odbieranie dowodu to ja zrozumiem tylko w przypadku zagrozenia dla jazdy - np. ciemne szyby.

Cytat:
sorry za OT ale za to powinni odbierać klawiatury

stary nierozwalaj mnie i sie wyluzuj

Cytat:
2006-06-21 21:52:00, Bartek1112 pisze:
stary nierozwalaj mnie i sie wyluzuj

Bartek...

Marcin ma racje...

Polski język nie jest aż taki trudny dla Polaków.
A te błędy naprawde wołają o pomste do nieba

haha wali mnie polski jezyk. Powinno byc jedno u, jedno rz i jedno ch. co za debil wymyslil taka glupote. Jezlei tobie to przeszkadza to nieczytaj moich postow jaki masz problem?

Cytat:
2006-06-21 22:04:41, Bartek1112 pisze:
haha wali mnie polski jezyk. Powinno byc jedno u, jedno rz i jedno ch. co za debil wymyslil taka glupote. Jezlei tobie to przeszkadza to nieczytaj moich postow jaki masz problem?

Nie obraz sie, ale to Ciebie obowiazuja w tym sensie pewne zasady i powinienes byc czytelny dla ripostujacych - jesli Ci to przeszkadza to nie pisz juz nic w zyciu nigdzie i niczego nie podpisuj, jaki w tym problem?

Pytanie tak samo bez sensu jak Twoje. Nie po to stworzono pewne zasady, zeby se je olewac a ludzie pozniej domyslaja sie o co chodzilo. A np. roznica pomiedzy u a ó jest gigantyczna (wystarczy podstawowa wiedza nt. faktow skad w ogole wzial sie jezyk polski).

Cwikus powiedziec ci cos? wali mnie to

Cytat:
2006-06-21 22:17:50, Bartek1112 pisze:
Cwikus powiedziec ci cos? wali mnie to

Z ta wypowiedzia duzo straciles w oczach mysle nei tylko moich. Sorry ale brak poszacunku rowna sie z taka sama riposta.

Milego forumowania.

Sluchaj ci ktorzy mnie znaja osobiscie to wiedza jaki jestem. Pisz ejak mi sie podoba a ze robie bledy? trudno juz taki jestem. Jezeli ci sie to niepodoba to nieczyta j tak jak powiedzialem. Wolny kraj

mnie interesuje Twoja wiedza techniczna i grzecznosc oraz wiedza polityczna a nie to jaki jestes w caloksztalcie, ja nie umawiam sie z Toba na randki tylko wymieniam doswiadczenia na forum motoryzacyjnym