OPERA rulez

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://wirtualnemedia.pl/document.php?id=88424

nic dodać nić ując -korzystam z Opery jakies 6 lat -Po prostu najleprze doznania Operowe

lekka poprawka i ulatwienie:

OPERA RULES

Ja nie znam opery.. raz tylko widzialam wiec sie nie wypowiem

Tez rzadko bywam w teatrze

ja zrobie sobie reinstalke bo mi opera nie dziala

u mnie żadna wersja Opery nie działała normalnie. Firefox only

Ja mam Intenet Explorer

Cytat:
2005-01-28 15:52:31, Quattro pisze:
ja zrobie sobie reinstalke bo mi opera nie dziala

u mnie dziala tylko czasami sie wywala. dobrze ze ma opcje przywroc zapisane sesje . Opera zondzi

u mnie dzialala... a potem przestala... ok 1000 robakow mialem.... no ale jak sie reinstalki 4,5 roku nie robilo

robaki? co to? co daja? ff blokuje sciaganie jakiegokolwiek softu i mam spokoj z trojanami, spy'ami, addware'ami i innymi smieciami a opera wykladala mi sie w dowolnym momencie i na tyle skutecznie, ze pomagal tylko ten jeden sluszny klawisz "reset"

hmm ja używam opery już kilka lat jak wspominałem i nie mam podobnych problemów -typu robaki-i takie tam
mam również fściankę ogniową i antyvira co się zajmuje takimi pierdołami
system win 2000P zainstalowany 3 lata temu -tylko zadbany
OPERA RULEZ

eee tam mam zwyklego internet explorera i nie mam zadnych klopotow...

Ja tez mam zwykłego, raz dostałam w prezencie trojana ale mialam do d.. program antywirusowy a teraz odpukac nie mam problemow

http://www.opera.com/
Proponuje zainstalowac i przetestować-innowacyjny klient poczty

Ja sobie przetestuje jak swoj komp bede miała.. a to juz niedlugo mam nadzieje.. Jupiii
W sumie myslalam tez nad Windowsem XP ale to tylko ze wzgledu na grafike.. co lepsze??

XP-eka fanem nie jestem
ciągle się wysypuje moim znajomym ale to stare lamery i nic się nie uczą więc nie mam zdania
ja mam 2000 profesional i jestem z niego naprawdę zadowolony choć silnik ma taki sam jak XP
generalnie jestem wrogiem 98 i 98se-one to się załamują wszystkim

kiedyś używałem wyłącznie IE, do czasu kiedy pierwszy raz nie zaistalowalem opery. Świetna przeglądarka, po zainstalowaniu wystarczy 10 minut pracy nad jej "odchudzeniem" z większości niepotrzebnych przycisków i funkcji i staje sie najlepsza przegląarką. Polecam tym którzy czesto wyszukują czegoś w historii odwiedzanych stron, historia jest bardzo sprytna i sprawna.

Cytat:
2005-01-29 11:41:15, Quattro pisze:
u mnie dzialala... a potem przestala... ok 1000 robakow mialem.... no ale jak sie reinstalki 4,5 roku nie robilo

ciekawe jak znalazles te robaczki - heheheh.

no ale nie wazne

ja uzywam od jakiegos czasu Mozille i bez problemowo - hula bezblednie.
IE - kaszana kompletna, a opera mi sie nie podobala zewnetrznie i stronki bankowe mi nie hulaly wszystkie.
nie wazne.
Stormik - co do XP-ka.
jezeli juz to tylko profesionala (HOME odpada - kicha)
ja hulam na nim od ponad roku i jest spox.
nie wiesza sie, nie traci plikow.
tylko ze do niego porzadny programik AV + AdAware (robaczki).
i bedzie gites.

Wedlug mnie kazdy ma swoje doswiadczenia ja pracuje na Me i jestem zadowolony dawno nie mialem z nim problemu jest nawet niezle zabezpieczony i mam na niego swoje sposoby, z XP nieraz mialem klopoty sie dogadac, a 2000 no coz lubial mi sie wieszac przy instalowaniu, tak wiec nic nie sugerujac trzeba sprawdzic pare systemow zanim trafi sie na ten jeden

Cytat:
2005-01-29 13:55:16, storm pisze:
Ja sobie przetestuje jak swoj komp bede miała.. a to juz niedlugo mam nadzieje.. Jupiii W sumie myslalam tez nad Windowsem XP ale to tylko ze wzgledu na grafike.. co lepsze??

Jeśli zalezy Ci na stabilności to polecam 2000 Pro (po zainstalowaniu 4 SP da sie już na tym pracować ), XP lubi sie czasem wysypać (biedak nie umie zarządzać pamięcią), poza tym z miejsca trzeba zainstalowac SP1, SP2 nie polecam bo to już szpieg lepiej samemu doinstalowac niezbędne poprawki. W sumie grafika w XP to taki bajer i raczej nie nadaje sie na starsze maszyny.

A tak w ogóle to polecam jakies linuksowe distro