| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2005-02-13 12:27:55 Hi! To znow ja!
Wiem ze tych pytan duzo ale kto pyta wielbladzi .
Do rzeczy: Chodz mi o obsluge/konserwacje itp w instalicji gazowej. Co mam robic rzeby ja utrzymac w dobrek kondycji. Wiem ze trzeba wymieniac filterek gazu - tylko co ile km? Przewody wysokiego napiecie, swiecie - co ile km? Cos jeszcze? Prosze sie nie smiac! Nie kazdy jest urodzonym mechanikiem, lub znac sie dobrze na samochodach a ja chce sie troche poznac i zadbac o moja perelke
Thx za odpowiedzi. Btw przejechalem nim juz na gazie 20000km a tak przy okazji to ogolny jego przebieg ro 110000km!! |
M-U-S-T-A-N-G Miłośnik FSO BMW E32 Kraków | 2005-02-13 12:32:44 Świece powinno się zmieniać po 10 tyś km, wtedy można tez od razu zmienić kable WN, filterek gazu dobrze jest zmieniać częściej, chyba ze tankujesz na stacji gdzie masz pewnosc ze gaz jest dobrej jakosci i nie jest zanieczyszczony, ale mniej wiecej sie zmienia tez okolo 10 tys km, pozdroo |
esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2005-02-13 13:08:49
Co to jest ten militec? |
JerryP Miłośnik FSO Astra1,7CDTI, Fabia, ... Sulejówek | 2005-02-13 21:29:14
Taki środek który poprawia smarowanie slinika a przez to zmniejsza jego zużycie. Jedna butelka wystarcza na silnik i Skrzynię Biegów lub T. most. Dostać go można w sklepach motoryzacyjnych i na stacjach benzynowych. |