| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
profil-usunięty | 2005-05-09 22:10:24 To było do przewidzenia że ta wizyta tak bedzie wyglądała... |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-05-11 08:19:52 no trudno się z Tobą nie zgodzić...to wszystko jakaś parodia, jeśli chodzi o putina to mozna się tego było spodziewać bo naród radziecki wyjątkowo zacietrzewiony jest jak również zdrowo pierdolnięty, mnie natomiast najbardziej wkurwia włażenie do dupy zarówno bushowi jak i putinowi przez kwacha, kadencja się kończy to pokazuje na co go stać i jakim jest naprawdę "czlowiekiem". żenada i wstyd, dziwić sie że na świecie się z nas śmieją
nie będe juz pisał wiecej bo sie wkurwiłem z rana (jebana polityka), sory za bluzgi ale sie nie da inaczej. |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-05-11 09:44:23 szkoda słów na to kwach lize buschowi dupe i putinowi |
speedmaster Pony&i30 Częstochowa | 2005-05-11 09:47:54 wczasie drugiej wojny wydymali nas angole, później ruscy nas dymali, a ostatnio amerykańce a my dalej lizemy ich pod dupach dobrze że nie jestem plitykiem bo jestem zbyt pamiętliwy i mśiwy i jeszcze do jakieś wojny bym doprowadził |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-05-11 10:56:43
jak zyje o tym nie słyszałem wojska radzieckie koncentrowały sie wdłuz granicy z polska od kilku miesiecy przed wprow.stanu woj. powodem do wkroczenia miały byc anarchia i nie stabilna sytuacja w kraju(kopalnie, górnicy, stocznie) jednym słowem chcieli sobie z polski zrobic taka czeczenie co do pobryków pana aleksandra kwasniewskiego..coz z komunistycznej partii sie wywodzi i nie dziwi mnie ze ciagnie wilka do lasu ja tam sie tego spodziewałem i dlatego tylko sie tym nie podkrecam po co tu pisac bluzgac co to da??? zdenerwuje sie i tyle szybciej umre...a tak moze kiedys gdzies jakos sie przydam jeszcze![]() |
Yankee This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2005-05-11 13:24:59
a widzisz teraz już słyszałeś |
najmer Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2005-05-12 11:49:24 a co sie dzieje bo ja juz telewizora drugi tydzien nie widzialem ale widze ze dzieki temu mam wiecej spokoju i lepsze nerwy ![]() ![]() ![]() |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-05-12 12:10:41
polecam poczytac troche fachowej literatury a nie propagandowych materiałow ![]() |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-05-12 14:23:46 jak było naprawde dowie sie moze twoje dziecko jak jeszcze bedzie znało pojecie "stan wojenny" bo moj 12 letni kuzyn pytał ostatnie co to jest "zakomun" "bo mowili w telewizji ze za komuny" niestety to staje sie realne a co do akcji ze stanem wojennym pisałem nizej.Rzad był tak samo popierdzielony jak teraz, nie umiał sobie z niczym dac rady chciał tylko kasy i władzy, taki układ podobał sie panstwom osciennym (słaby przeciwnik w czym kolwiek) a rosja tylko czekała na "pokojowa interwencje w podległym panstwie" wiec oceniac stan wojenny jest nie łatwo naprawde polecam poczytac to bardzo ciekawe aa i zwracaj uwage czy ksiazka była wydawana w kraju czy zagr. czy wtedy, czy zaraz po, czy teraz , zobaczysz jak ocena sie zmienia ale sam mysle ze poskładasz fakty i dojdziesz do wniosku jakiegos![]() |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-05-12 15:26:16 co do ustrojuw nie da sie na swiecie wprowadzic zadnego ustroju bo zawsze jakis odszczep sie znajdzie!! tacy juz jestesmy co do patrzenia innych narodow wiesz w 1939 tez patrzyli....ale to juz inna jeszcze bardziej zamotana historia a co do jaruzelskiego jesli pojdziesz na studia historyczne (nie zycze) bez problemu uzyskasz od jakiegos profa upowaznienie na przegladanie archiwow dopiero zobaczysz co tam jest polecam![]() |
danielewicz 3BG Gdynia | 2005-05-12 18:01:28
z tym się nie mogę zgodzić
warto poznać historię z paru żródeł,może ja jestem za stary na dysputy z wami ale nic nie jest tylko czarne albo też tylko białe
a co do putina-no cóż,tu się zgadzam-zsrr a potem rosijja nie ma szczęścia do kierowników narodu |
danielewicz 3BG Gdynia | 2005-05-16 08:53:17 gdyby nie wojciech bylibyśmy radziecką republiką,bo czego innego mozna by się spodziewać po wejściu ruskich a trzeba pamiętać że oni tylko czekali pod pretekstem tlumienia opozycji |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-05-16 12:17:17
a jeszcze jedno...gdy weszli niemcy z okupacja...zaczeły sie rozstrzeliwania ..weszli ruscy zaczeły sie gwałty zabujstwa młotami przejezdzanie czołgami dziabanie siekierami..ja niegdy w zyciu nie powiem ze ci lub ci mniej lrzywdy zrobili ale jakby nie mowic niemcy nie wje$@#li sie tu z dzicza!! ruski to dziki!! jesliw eszli by do polski w 81 teraz piasłbym po rusku a moj pies nazywałby sie borys i dupa szczekał ..jesli wiedziałbym ze internet istnieje... |