Fiat 128 [rally]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem czy widzieliscie już tą stronke... podejrzewam że tak ale jak dla mnie ten samochód wart jest oglądania kilka razy na dzień... poprostu jak dla mnie cudo

Dla mnie ideał. Wszystko mi się w nom podoba.

Poprostu piekny. Mistrzostwo swiata
Chcialbym kiedys sobie cos podobnego odrestaurowac

I TO MNIE SIĘ PODOBA TAK TO WSZYSTKO POWINNO WYGLĄDAĆ W DOBREJ KOLEJNOŚCI. Piękne auto!!!!!! A felasie po prostu CUDO i to 13, chyba 8 cali? no i chyba GOTTI

mały wysłałem tobie na priv, jak możesz to odeślij

[ wiadomość edytowana przez: Gregor125 dnia 2005-01-30 22:29:42 ]

felgi gregor to chyba smoory niemieckie i dobrze widzisz 8x13 najbardziej mnie miażdzy to ze tam praktycznie kupuje sie zwykłe auto, rozbiera sie do gołej blachy a potem tworzy od podstaw... wiadome wszystko rozchodzi sie o kase której w polsce brak... ale to jest jeden z moich celów... zarobić sie tak zeby można robić tak pieknie fiaty...

EDIT: co to za fiat na tym zdjęciu (ten zielony )

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2005-01-30 22:26:13 ]

http://www.capri.pl/photo/f/f/3f38197b164ff.l.jpg to też smoor?

124 coupe

Fiat piekny.

felgi to Smoor TX Line. ( produkowane przez jeszcze wiele innych firm...min Compomotiva, Minilite, Lm Wheels..)

Rozmiar 9" x 13" et 0 tył, 7" et 7 przod.

dostepne u mnie ( ACM-Racing) na zamowienie.
cena za sztuke 200 euro + wysylka.

jesli chcecie wiedziec cos wiecej n/t tego smaochodu, zapraszam do dyskusji. Joerga znam od 3 lat.

jednak Gregor chyba sie mylnąłem... smoory są deczka inne ale podobne... a te to rzeczywiscie siekieś zabytki

no niestety !!! sprawdziłem!! one są tylko podobne do smoor. To jednak GOTTI , tylko zwykłe , a nie magnezy

http://www.smoor-felgen.de/

[ wiadomość edytowana przez: Gregor125 dnia 2005-01-30 22:41:34 ]

a inne auta z tej strony widzieli?
mniaaaam!!!!

łoooooooooooo piekne piekne!!!!!!!!! macie moze jeszcze jakies stronki inne wlasnie z takimi furkami?? :> zagraniczne?? najepiej jakby były jakies 126p ale na takie rzeczy az miło popatrzeć

Cytat:
2005-01-30 22:37:34, Qba pisze:
jesli chcecie wiedziec cos wiecej n/t tego smaochodu, zapraszam do dyskusji. Joerga znam od 3 lat.

podobaja mi ssie te dwa poziome gaźniki coś na temat silnika szczegółowej bym sie dowiedział(angielski techniczny narazie poznaje)
Edit: Toki looknij tu

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2005-01-30 22:50:12 ]

troche OT byla taka stronka z odbudowa bmw 2002ti, pamięta ktoś może adres bo nie mogę znaleźć nigdzie

http://www.abarthracing.de/_html/frameset.html

Gregor to nie sa Gotti.

Gotti nigdy nie miało w swojej ofercie tego modelu, a przynajmniej niegdy nie natknołem sie na ten model. A temat Gotti wałkowałem dooosyc dlugo z tego wzgledu ze sam wszedlem w posiadanie modelu " 076s " na tenmat ktorego sa bardzo czastkowe informacje. kupilem je od Wozowicza.

Te felgi ktore pokazujecie to Compomotive ML

a gotti 076s to.gotti

pozdrawiam

od Wozowicza? było pewnie bardzo drogo?
Ale oki, z kolei Ja widziałem takie we Francji , z napisami GoTTi, ale na Ładzie MTX, na wyścigu górskim, i ten Żabojad mówił nawet o Gotti, ale być może to Compomotive ML ? a może robili i tu i tu?
Ale wielkie dzięki za info Masz kontakt jeszcze z Wozowiczem?

Cytat:
2005-01-30 22:53:07, owz pisze:
troche OT byla taka stronka z odbudowa bmw 2002ti, pamięta ktoś może adres bo nie mogę znaleźć nigdzie

Ta stronka?

Cytat:
2005-01-31 00:26:06, kosa131 pisze:
Ta stronka?

nie ta była po polsku

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-31 00:33:33 ]

przeciez felgi o tym wzorze robi co druga firma na swiecie od 50 lat... o co ta dyskusja?? ja z kolei widzialem takie gotti ale na 3 sruby... do tego dochodzi jeszcze sporo felg odlewanych przez zawodnikow, tak jak "gotti" od pana Wozowicza....
ja mam do Ciebie gregor pytanie apropo felg "anglikow" montowanych na akropolisach i monte carlo... 6x13 wiesz moze jakiej firmy to byly felgi?? nie wiem o nich nic poza tym ze mialy wytloczony datownik 1970 i litery B i G. foto w moim profilu, na zielonym 128 sport.