Naklejki które dają dodatkowe KM ? :>

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
3.50zł. za małe +40KM
7.50zl. za duże +120KM

AAAAAAAle o so chodzi ?

a za ile masz takie naklejki co powiekszaja penisa ??

A po co kura przechodziła przez droge ?

Ciekawy temacik ciekawy

a tak wogóle to o co w nim chodzi

no to ja juz sie domyslam
otuz ktos kiedys napisal ze naklejka ktsw daje tyle i tyle km , a 2 osoba ze naklejka ats tyle i tyle
na allegro tez takie cos znalalem ze naklejka diabelka to daje tyle i tyle
ale takim czyms to mozna sobie rower a nie auto obkleic (bez urazy dla naklejek ktsw)
fakt klubowicz powinni mic naklejki ze sa e tym i tym klubie
ale co za pacan wymyslil ze naklejka daje km
ja to tak rozumiem

A ja uwazam ze kto ma naklejke ten ma o jedna wiecej niz ten co kupil w kiosku batona. Palec pod budke bo za siedem noga knura odrapana

Czarne kasowniki nigdy nie wyparly tych bialych mimo tego ze nadal babcie sa niebezpieczne

A ja zrobię sobie chyba kisiel na śniadanie, truskawkowy

To a takim razie ja se robie budyń na kolacje !!

Cytat:
2005-02-21 19:12:11, funfel pisze:
3.50zł. za małe +40KM 7.50zl. za duże +120KM

ja wywnioskowałem ze chodzi o naklejki których naklejenie ma dodac koni mechanuicznych i wedłyg tego co jest wyzej napisane to taka za 3,50 zł daje 40 koni a ta za 7,50 120 koni no moge sie mylic w końcu jestem tylko czlowiekiem

Cytat:
ja wywnioskowałem ze chodzi o naklejki których naklejenie ma dodac koni mechanuicznych i wedłyg tego co jest wyzej napisane to taka za 3,50 zł daje 40 koni a ta za 7,50 120 koni no moge sie mylic w końcu jestem tylko czlowiekiem

Ty!? Jak na to wpadłes??

Cytat:
2005-02-22 15:20:07, Jim92 pisze:
Ty!? Jak na to wpadłes??

Pewnie ma paszport polsatu

Ostatnio czytalem, ze jakas sekta zapowiada zbiorowe samobojstwo, proponuje sie zapisac i wziac udzial w tej fascynujacej imprezie

Tomeq a bedzie grill party przy okazji ????

Raczej mozna sie spodziewac gej party, ale moze i grill tez bedzie, musialbys sprawdzic

Czyli samobojstwo na gej party przez ... . Ja podziekuje, no chyba ze to bedzie klubowo . Co sie dla klubu nie robi

Dobra dobra, bo sie robi OT ....
Co z naklejkami, kupuje ktoś ?
Niech ktoś będzie pierwszy .......