Odświerzyć Alufelgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam "alusy" ale widać na nich małe odpryski i przebarwienia. Czy można je jakioś odświerzyć?? Gdzie trzeba z tym iść i ile kosztuje ??

Jestes z Bydgoszczy i mysle ,ze w twoim miescie jak i w moim i w wielu innych znajduje sie punkt ktory regeneruje prostuje felgi. Specjalisci beda wiedziec co zrobic z twoimi felgami i napewno zrobia to dobrze, za ile ? nie mam pojecia musisz sie juz sam dowiedziec. Mozesz oczywiscie odswierzyc felgi na wlasna reke saroznego rodzaju preparatu i farby do tego, no ale to dosc duzo czasu ci zajmie i nie wiem czy efekt bedzie dobry.

profesjonalnie 200-500zł

"profesjonalnie 200-500zł" to za sztuke czy za komplet??

za 4 szt.

Odswierzyc? masz na mysli pisakowac i przemalowac? bo to chyba jedyna opcja na "odswierzanie" felg

piaskowanie i lakierowanie 250zł 4 sztuki

a takie z polerowanymi rantami to ile po ile regeneracja bo sie wziely i zarysowaly

Hej ,

ja za regeneracje swoich felg ( 4 szt ) zapłaciłem 160 złoty ( nie drogo - znajomy lakiernik ) .
Regeneracja czyli solidne i dokładne wypiaskowanie, następnie podkład lakierniczy, dalej lakier ( alu-lak. itp ) a na koniec jeszcze lakier bezbarwny .
Wyglądają jak nowe .

Pozdrawiam
Tomek

Cytat:
2005-06-11 15:25:57, moCry pisze:
a takie z polerowanymi rantami to ile po ile regeneracja bo sie wziely i zarysowaly

U mnie w mieście 100 PLN za sztukę za regenerację polerów.

Cytat:
"profesjonalnie 200-500zł" to za sztuke czy za komplet??

pamietaj ze BMW to nie syrena 105 i u fachowca profesjonalizm kosztuje
pozdrawiam

Cytat:
2005-06-23 20:56:42, max230 pisze:
pamietaj ze BMW to nie syrena 105 i u fachowca profesjonalizm kosztuje pozdrawiam

Czy mi sie wydaje czy sie mnie uczepiłeś??

No dzięki Max230 jeżeli u ciebie profesjonalna renowacja felg w cenie 2000zł za komplet to jest PROFESIONALIZM, a nie ździerstwo to pozdrawiam. Jakbyś coś chciał zregenerować to zapraszam do mnie do Gliwic Jeżeli chodzi o auto to za taką kase bardzo chętnie ci je poregeneruje

A jeszcze do dziś myślałem,że ODŚWIEŻYĆ to się tak piszę!!! Panowie,przed pisaniem tytułów proponuję czasem zerknąć do słownika ortograficznego,bo jak czasami coś tu czytam to bolą mnie oczy!!! Pozdro!!!