Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2005-02-15 10:31:28 czy jest możliwość podłączenia kontrolki poziomu płynu spryskiwacza w samochodzie bez ABS? Próbowałem łączyć kabelki na różne sposoby i nie działa ( żaróweczka jest!!!) |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-02-15 11:13:18 Jakoś mam wrażenie, że temat ten powraca z częstotliwością
1-2 miesiąca. W Espero bez ABS nie masz czujnika kontroli płynu. Możesz sobie coś takiego zrobić adoptując czujnik z innego samochodu. Ale po co? Hm... To już musisz sobie sam odpowiedzieć. Pozdrawiam PS. Wyszukiwarka jest skarbnicą forum. ![]() |
![]() Dicer A3 & Voyager B-stok | 2005-02-15 11:46:30 ja w ogoole nei kumam po co Wam te czujniki ?
toc to doskonale wiadomo kiedy zaczyna brakowac plynu... na poczatku zaczyna leciec z malym opuznieniem (to tak jakby sie zapalilla rezerwa ![]() ![]() ![]() tak to przynajmniej wyglada u mnie... ![]() |
Pawol Nubira 1.6 SX kombi ... Wrocław | 2005-02-15 11:57:07 Dodam ze jak sie zaczyna kończyć to wyjątkowa piana powstaje na szybie ![]() ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2005-02-15 12:28:13 wielkie dzięki za instrukcje obsługi spryskiwacza i stosunku długości przerwy w laniu w zależności od gęstości piany, ale pomineliście dodatkową zmienną, tj moc wytrysku na przednią szybę, która jest wprost proporcjonalna do temperatury zewnętrznej i odwrotnie proporcjonalna do prędkości jazdy.HOUGH jak mawiał Winnetou. ![]() |
![]() Dicer A3 & Voyager B-stok | 2005-02-15 12:39:27 ![]() ![]() ![]() ![]() ale:
to juz jest Twoja osobista perwera i nam nic do tego ![]() ![]() ![]() ![]() |