Regeneracja reflektorow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos orientuje sie ile moze kosztowac zregenerowanie lamp typu moretty?? Nie wiem czy nie bardziej oplaca sie wsadzic nowych calych lamp od poldka czy czegus takiego w te obudowy. Dzieki za pomoc.

regeneracja jednego odbłyśnika to koszt ok. 50zl, przynajmniej tyle płaciłem jak regenerowałem lampy w mercedesie 115....
a do którego mk moretty masz na myśli ??

nio MKIV, ale podobno pasuja tez wlasnie od poldka tam reflektory wiec moze to bedzie tansze. Bo jeszce do tego jeden klosz jest pekniety. A 4 odblysniki to 200pln + tyle co mam za nie dac + klosz to juz jest tyle co te co na forum byly

te co były na forum to są moje i zawsze można coś potargować nio i w nich tylko dwa odbłyśniki są do regenerowania bo dwa są idealne.....ale wydaję mi się, że od poldka czy fiata będą za małe, one pasują do mk7 ale w mk4 są większe klosze, za to bardzo ładnie pasują soczewki od BMW
pozatym lampa od poloneza czy fiata nie świeci najlepiej w nocy......a takie BMW nie dość, że świeci porządnie to jeszcze wygląda bo to soczewka wkońcu

no tja tylko ile takie soczewki kosztuja....od betki

nio troche kosztuje, niewiem ile używane, ale nówka 250zl/szt....

o w morde, to ten interes przestaje byc taki rozowy...

Cytat:
2005-02-03 11:25:00, rex pisze:
o w morde, to ten interes przestaje byc taki rozowy...

dlatego trzeba kupić od micaba, zregenerowac dwa klosze i się cieszyć morettami

no niby tak....ale co innego teraz wylozyc 100 i potem sobie je regenerowac powolutku a co innego na raz wywalic 400pln

cena do negocjacji