Spotkanie w Krakowie 20.02 Niedziela.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszystkich chętnych którzy chcą sie spotkac jutro zapraszam na pas startowy w czyzynach. bedzie gril wiec jak ktos chce to zabrac kiełbaski itp. jak ktos chce sie poslizgac i odpoczac to zapraszam na godzine 13.mysle ze bedziemy siedziec do ok 16. Biore aparat wiec bedą foty i filmy.

Ktoś jest chętny?

kurna czemu tak pozno piszesz, ja bym pryjechał bo jeszcze nigdy nie byłem na zadnym spodkaniu a mam daleko wiec potrzebuje wczesniej zorganizowac fundusze.. i ogulnie zaplanowac wszystko pokolei...szkoda , ale mysle ze w koncu uda mi sie wybrac na jakis spot..

Cytat:
2005-02-19 17:31:43, Sir_Mirras pisze:
kurna czemu tak pozno piszesz, ja bym pryjechał bo jeszcze nigdy nie byłem na zadnym spodkaniu a mam daleko wiec potrzebuje wczesniej zorganizowac fundusze.. i ogulnie zaplanowac wszystko pokolei...szkoda , ale mysle ze w koncu uda mi sie wybrac na jakis spot..

rozumie cie ale nie jest to moja wina...... może jednak dasz rade/ jesli sie zdecydujesz to zapraszam

mein freund a w ktorym miejscu na pasie? przy plocie od muzeum lotnictwa rozumiem?

Cytat:
2005-02-19 17:58:36, Bart128 pisze:
mein freund a w ktorym miejscu na pasie? przy plocie od muzeum lotnictwa rozumiem?

dokladne

to lux, sie zjawie , kupic cus? wyngiel jakis?{kielbasy nie kupuje bo znowu syfna wybiore:p}

Zlot ten zaproponowałem jako alternatywe dla Olkusza. jednak z rozmów z innymi klubowiczami widze ze jest pare osób chetnych na spotkanie w Olkuszu. Wygląda na to ze jednak dojdzie do skutku.

No i super!!! Oddział Zagłębie Jedzie!!

Tak wiec panie i panowie Zlot w Olkuszu jest nadal aktualny wiec pakowac manele i jedziemy do Olkusza jednoczesnie alternatywa w postaci Pasa w czyzynach jest nieaktualna.