2 Fotki mojego coupe (30749/343) - PT

Fotki mojego coupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

wreszcie zrobilem fotki mojego poldka. Oto kilka z nich:

czy mi się zdaje czy widzę tylko X ??

bardzo fajne - no chyba bo nic nie widze

Pudel jak masz problem z umieszczeniem fotek to zapodaj do swojego profilu i się obluka coupetkę

co mogłem źle zrobić ze nie widać, co zrobić , doradzcie!

Nie wiem,najlepiej zapodaj do profilu.
Ja też nie mogę wkleić fotki i to nie byle jakiej

Fotki są w profilu, powinno być je już widać!

Piękna maszyna

Wygląda jakby wczoraj wyjechał z fabryki.
Cudeńko
Moje gratulacje

Widać,widać
Ech to jest dopiero piękna coupeta

Piekne cudo .
I wnetrze w jakim stanie .

Piękne autko. Ja też chce takie.

Pozazdrościć i pogratulować....

Autko jest tak śliczne,cudowne,przezajefajne,że brak słów!Pomimo że aż mnie skręca z zazdrości wklejam fotki tu,aby każdy to cudo zobaczył.Wielkie gratulacje!

A teraz jeszcze pytanko:dlaczego kierownica jest standardowa,a nie taka jak u Adamusa?
Kurczę,ale piękne to auto...

ooo kuurr....aa zajefajna maszynka tylko pozazdroscic a co do stanu to zlego slowa nie mozna powiedziec . gratuluje zakupu

ja pierd...

Robi takie wrażenie,że co chwila klikam na niego
Kurde najbardziej zadbany polonez jakiego oglądam

Cytat:
2003-11-16 19:11:37, danield pisze:
Robi takie wrażenie,że co chwila klikam na niego
Kurde najbardziej zadbany polonez jakiego oglądam

a ja go za niedługo zobacze w realu hyhy

Pudel! Masz garażyk na to cudeńko??

ja proponuje wstawic go do muzeum ewentualnie do garazu podniesc go na kolkach i nie pozwolic mu nigdy deszczu ani mokrej nawierzchni zobaczyc nie ma co duzo mowic chyba zes kazdego swoim bolidem zatkal

Zatkało mnie Piękna sztuka Nawet jest SAFARI CAR AUDIO Zabytek Gratulacje.

A tak przy okazji? W jakim odstępie czasu robiłeś zdjęcia? Na zdjęci deski rozdzielczej widać za zewnątrz lusterko a na fotce boku już go nie ma Co się stało ?

Garaż dla poldzia już mam, ale na kołkach to go nie postawię, przecierz trzeba się czasem przejechać, nawet w zimie, ale tylko wtedy jak będzie słoneczko Tylko z drugiej strony szlag mnie trafi jak spadnie śnieg, a ja bede miał tylnonapędówkę w garażu A jeśli chodzi o fotki to zostały zrobione wszystkie w tym samym czasie, lustereczko było na 2 śrubach więc przykręcenie zajeło minutkę. Mam prośbę, jak by ktoś wiedział gdzie zdobyć chromowane lusterka, to niech da znać! A cha , jeszcze się ktoś pytał o kierownicę, ta jest oryginalna a u Adamusa też kiedyś taka była, tą co ma teraz to chyba miała być montowana w coupe, ale do tego nie doszło.