MotoNews.pl

Biala para??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnnio zauwazylem ze moja ladzia troszke kopci na bialo przytkalem reke do wydechu i okazalo sie ze to woda, zreszta troche wody tez kapie z wydechu :/ co to moze byc?? plyny ze zbiorniczka wyrownawczego mi nie ubywa, "maselka" na korku oleju tez nie mam. Pozdrawiam

Cytat:
2005-06-09 15:29:26, Weider pisze:
ostatnnio zauwazylem ze moja ladzia troszke kopci na bialo przytkalem reke do wydechu i okazalo sie ze to woda, zreszta troche wody tez kapie z wydechu :/ co to moze byc?? plyny ze zbiorniczka wyrownawczego mi nie ubywa, "maselka" na korku oleju tez nie mam. Pozdrawiam

a masz ten objaw caly czas, czy tylko przez jakis czas po odpaleniu bo jak tak to rzecz normalna

znaczy sie przyjechalem dzis z silowni okolo 1km mam no i auto sie zagrzalo wysiadlem patrze i leciala ta para, nie wiem musze sprawdzic na dluzszej odleglosci jakiejs

Masz LPG ??

nie mam auto tylko na benzyne

ok juz wszystko jasne po przejechaniu 7km nic nie dymilo wiec chyba jak jest zimny to leci ta para takze wszystko ok

USZCZELNIACZE ZAWOROWE!!!!!!!!!!

To by był raczej niebieski!?

heheh a nie lepiej przejsc sie spacerkiem ten 1 Km

I to w ramach treningu!

nie no ja wracalem ze szkoly prosto na silownie a z silowni do domu, takze to nie jest tak ze ja jezdze 1km specjalnie na pake