Moje nowe zegarki;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po wielu próbach, długich oczekiwaniach i nerwach udało mi się je sprowadzić efekt miodzio

[ wiadomość edytowana przez: banditto dnia 2005-04-09 23:12:53 ]

wypasss

ile za nie dałeś?? i czy były problemy z montażem i skąd je ściągnąleś??

i czy Twoje zegray różnią sięod tej wersji przed liftingiem??

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-04-09 23:27:30 ]

koszt samych zegarow to ok 30$ a ze wszystkim ( wysylka z USA) wyszlo 150 zeta, problemow z montazem nie ma, wszystko jest idealnie wyciete i dopasowane wlacznie z otworami, problem jest tylko ze kable zasilajace tarcz maje takie zgrubienia przy tarczy wiec konsole trzeba bylo mocno docisnac zeby zaskoczyly zastrzaski ( nie chcialem ciac otworow na te zgrubienia ) i potem juz tylko podlaczanie do zasilania ( 12v przechodzi przez jakis transformator) i juz..
do tego jest przelacznik ( blue i green) i potencjometr jak by w nocy przeszkadzalo podswietlenie..

co do tarcz to pasuja one juz od modelu 1997 chyba ze ktos ma wersje ze temp. i fuel sa polaczone ale to chyba sa automaty

[ wiadomość edytowana przez: banditto dnia 2005-04-09 23:40:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: banditto dnia 2005-04-09 23:43:21 ]

A czy do Hyundaia Pony (w USA Hyundai Excel do 94 r.) tez mają ??

[ wiadomość edytowana przez: mobias dnia 2005-04-10 11:21:56 ]

no teraz to mjut jest...

Jak dla mnie bomba
Ja chę takie w swoim bububu
Gadi

nooo, suuper, gratuluję koledze, wypasione na maxa

swoją drogą - mógłbyś podać jakieś namiary na miejsce, z którego ściągałeś zegarki??

ja mam swoje z Ebay.com, ale podaje adres strony ktora odczytalem na pudelku od zegarow www.alfaotto.com wiec mysle ze jakby bylo wiecej chetnych to juz z nimi trzeba bylo by po pertraktowac i ktos kto zna perfekcyjnie angielski zeby nie bylo jakis potem nieporozumien

do pony nie widzialem ale sa do scoupe z 91 nie sa moze podobne??

[ wiadomość edytowana przez: banditto dnia 2005-04-10 23:21:46 ]

Jeżeli byłby ktoś chętny na zegary do Accenta europejskie z obrotomierzem rok 95-99 to ja się na to piszę na 100%, tylko że mój angielski jest za słaby żeby coś zdziałać, ale razem może bysmy coś zdziałali. Pozdrawiam.

Niestety moze i są do Scoupe zagary ale mi nie podchodzą , ponieważ ja mam wszystkie kontrolki... na dole!

ja znowu do accenta 00

mozna poczekac az polskiego ebay'a otworza a tu juz chyba bedzie na dniach

[ wiadomość edytowana przez: eqs dnia 2005-04-12 21:07:13 ]

Cytat:
mozna poczekac az polskiego ebay'a otworza a tu juz chyba bedzie na dniach

tez o tym myslalem ale martwi mnie jedna rzecz...czy to bedzie polaczone z amerykanskim rynkiem??albo chocby z niemieckim?
pozatym druga sprawa...wygrywasz aukcje np. takich zegarow, gosc mieszka w USA chce wplate na konto, wplacasz a on nie wysyla i ma to gdzies i co wtedy? normalnie wsiadlbys w auto i jedziesz do goscia wyjasnic to i owo a tu jak?? samolotem?? to mnie martwi i zastanawia??

Tu macie linkaZegaryz zegarami do samochodów- robią na zamówienie i to taniej Do Scoupe mogą zrobić, accenta i wielu innych.
- dzwoniłem i dowiadywałem sie!

[ wiadomość edytowana przez: Tomasz1023 dnia 2005-04-12 22:25:30 ]

Wiesz Tomasz, myślę że to jednak co innego. To są same tarcze, a o ile się nie myle Banditto ma coś bardziej "wypasionego" czyli zegarki z własnym podświetleniem, regulacją itp...

te zegarki do scoupetki to niezły farmazon, wszystkie kontrolki sa na dole umieszczone, no chyba ze zdjecia daja te same wszedzie

Te zegarki z linku to są same białe tarcze, a nam chodzi o tarcze indiglo oparte na faliach EL, mam namierzone takie folie i jeżeli nie kupię oryginalnych to sam będę kombinował z tym że zakup samych folii to ok, 250 zł na trzy zegary.

na gotowo w PL można miec za 350zł

do oddiego.ile by takie kosztowaly do hyundaia coupe rocznik 97??

nie znam się w temacie więc napisze po swojemu

ile by kosztowały do Pony '91 takie jak ma Banditto? i czy możesz Oddi takie załatwić ?

do każdego auta jest to możliwe, potrzebne są tylko orginalne tarcze na wzór. koszt wykonania zegarów to 350-370zł.
Czas wykonania z tego co pamiętam to około tygodnia, ale o takie rzeczy to musiałbym się podpytac już znajomego jeżeli byłby ktoś zainteresowany.

Pozdrawiam