Zmienić nie zmienić....?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otóż noszę się z zamiarem wymiany furgonu na inny furgon ale się cały czas zastanawiam...
Poldek ma już swoje przejechane a służba pocztowa lekka nie jest po dzisiejszym myciu zorientowałem się że wizyta u blacharza na wiosnę będzie niezbędna ,trzeba by na wiosnę wrzucić nowe oponki i ogólnie trochę włożyć pieniędzy-nie wiem np na czym się skończy walka z ciśnieniem w układzie chłodzenia...
Chodzi o to że będę miał możliwość sprowadzenia auta z niemiec bez kosztów na tzw mienie przesiedleńcze-zapodałbym wtedy takie co by spełniało rolę furgonu-VW T 4 albo śjakieś kangoo
Zamiast pakować w niego kasę może lepiej zainwestować te pieniądze w coś innego?
Tylko nie piszcie że polonez jest najlepszy

Cytat:
2005-02-20 16:16:55, daniel pisze:
Tylko nie piszcie że polonez jest najlepszy

Fiat 125p jest najlepszy...

polonez jest najlepszejszy.

Daniel sprzedaj furgon,kup T4 i Syrenkę
PS.Polonez nie jest najlpszy.Najlepszy jest Fiat 125p

Cytat:
2005-02-20 16:21:56, kaovietz pisze:
Daniel sprzedaj furgon,kup T4 i Syrenkę PS.Polonez nie jest najlpszy.Najlepszy jest Fiat 125p

nieznasz sie nalepszy jest borewicz z 1.8 DOHC

a powaznie to tak jak pisał kao pchnij złoma i kum se T4 do mpracy i syrenke na weekendowy wypoczynek

pewnie, że fiacik jest najlepszy

Kup platynowego GLE - one sa najlepsze

Cytat:
2005-02-20 16:33:14, road_runner pisze:
Kup platynowego GLE - one sa najlepsze

nielicząc platynowych GLI

UAZ jest najlepszy

znam kogos kto ma kangoo i jest bardzo zadowolony. a t4 to jeszcze wieksze autko, tylko troszke starsze techniczne jesli sie nie myle, zalezy od rocznika... jasne ze kazde z tych aut bedzie lepsze od fso

Cytat:
2005-02-20 16:20:02, Nomad pisze:
Fiat 125p jest najlepszy...

Popieram

Ale żeście of-topic zrobili
Sam musisz podjąć decyzję.
Polonez ma to zaletę, że masz go od dawna, wiesz co w nim piszczy i.t.p, znasz go na wylot i.t.p
Takie Kangoo jest nowsze, lepsze, ale nigdy nie wiadomo w jaki egzemplarz się wpakujesz , choć do służby pocztowej będzie pewnie lepszy.
Oba mają swoje plusy i minusy, musisz się zastanowić który ma więcej plusów.

Cytat:
Oba mają swoje plusy i minusy

i chodzi o to żeby plusy nie przysłoniły nam minusów

Cytat:
musisz się zastanowić który ma więcej plusów.

i o to mi chodzi,żeby doradzić (wiem już że najlepszy jest 125p)

Plusy na pewno będzie nieco młodszy[jak Kangoo tak, co się tyczy T-4 nie wiem jaki rocznik chcesz kupić], trwalszy, bardziej pojemny.
Chyba bym jednak zmienił, jak bym dysponował pieniędzmi i zakup nowego samochodu nie wykończył by za bardzo domowego budżetu, bo Poldek na wóz dostawczy się średnio nadaje .
Podsumuwając masz pieniądze i znalazłeś jakiś ciekawy egzemplarz Kangoo czy T-4[ja bym jeszcze o Berligno pomyślał-b.fajny wóz] zmieniaj, ale nie zapomiaj, że jedyna słuszna marka to Fso .
Pzdr

Ostatnio nasprowadzali do polski bardzo duzo samochodow renault kangoo i ford courier wlasnie z poczty niemieckiej takich zoltych.
Mozesz rozejzec sie za czyms takim bo sa we w miare rozsadnych cenach, ale i tak po sprzedazy poldka bedziesz musial duzo dolozyc kasy, zeby kupic cos takiego.
Ja zaczynam sie zastanawiac wlasnie nad takim fordem courierem 1,8 D z lat 97-99.

Cytat:
2005-02-20 17:42:23, fiacior125 pisze:
Mozesz rozejzec sie za czyms takim bo sa we w miare rozsadnych cenach, ale i tak po sprzedazy poldka bedziesz musial duzo dolozyc kasy, zeby kupic cos takiego.

Fakt w Anonsach w 3miescie roczniki 95-96 z gazem chodza w przedziale 2000 - 3000zl

Dokladnie, a ceny na przyklad takich fordow courierow o jakich mysle zaczynaja sie w najlepszym wypadku od 10 000, a kangoo i t4 sa jeszcze duzo drozsze

Cytat:
2005-02-20 17:45:26, road_runner pisze:
Fakt w Anonsach w 3miescie roczniki 95-96 z gazem chodza w przedziale 2000 - 3000zl

porażka

starczy na zarejestrowanie i ubezpieczenie.....

z drugiej zaś strony z tego co mówi mąż mojej siostry,za około 10 tyś myslę że coś kupię u niemiaszków
np jego kolega kupił omege z 96 za równowartość 8200

A może fiorino?