Instrukcja do E-36..... pilne!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc. potrzebuje instrukcji oblslugi do BMW
316i E-36 1994r i wiecie moze jak naprawic szyberdach? tylko sie odsuwa, nie podnosi! i stuka w czasie jazdy.
odp kierujcie na robert.cieslik@wp.pl lub rbkallegro@tlen.pl

z gory dzieki i pzdr

instrukcje mozesz kupic w serwisie bmw za 59 zl brutto lub upolowac na allegro nawet za 10 zl (ja wlasnie wczoraj za tyle kupilem) ale jest jeszcze jedna ale juz za 20 zl -http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38886455

tolo84, ale te instrukcje są w języku niemieckim.
więc dochodzi jeszcze przetłumaczenie, a to o wiele większy koszt. No chyba, że ktoś szprecha po niemiecku.

A w salonie za te 59 zlotych to instrukcja jest po polsku czy też po bawarsku???
Pozdrawiam.

po polsku sa w salonie za 59zl

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39453955 - troche przycinaja ;]

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-01-12 16:46:09 ]

Po niemiecku to ja mam.... potrzebuje po polsku.....

Cytat:
2005-01-12 17:55:01, rybik pisze:
Po niemiecku to ja mam.... potrzebuje po polsku.....

podalem przeciez link gdzie mozesz kupic po polsku ;] a jak nie na allegro to w salonie.

Moze zainteresuje to kogos kto szuka instrukcji , mozna kliknacTU

Witam wszystkich jakby kto chciał to mam instrukcje do wszystkich e-36 w języku angielskim, jest to instrukcja serwisowa wszystkie elementy auta są pokazane jak rozebrać i złożyć , jest tylko jeden problem ma 700 stron i zajmuje 100Mbajtów w formacie pdf

Pozdrawiam wszystkich właścicieli BMW

Cytat:
2005-02-03 23:02:25, krzysztofku pisze:
Witam wszystkich jakby kto chciał to mam instrukcje do wszystkich e-36 w języku angielskim, jest to instrukcja serwisowa wszystkie elementy auta są pokazane jak rozebrać i złożyć , jest tylko jeden problem ma 700 stron i zajmuje 100Mbajtów w formacie pdf

Błagam napisz gdzie ją można ściągnąć, albo jak można by to od ciebie wytargać!!!

krzysztofku
podaj dokladna nazwe pliku *.pdf bo moze na edonkey sie znajdzie

pewnie chodzi o Bmw 3 series service manual.pdf

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-02-04 15:29:56 ]