Mocniejsze sprzeglo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Widzialem dzisiaj sprzeglo robione na zamowienie w Warszawie w firmie www.sprzegla.com.

Panowie szok.. Jakosc wykonanai urywa jaja...
W sklad wchodzi wzmocniony docisk (dodatkowe sprezyny), oraz tarcza przerobiona na spieki (6 "listkow") + planowanie kola zamachowego.. Cena 1000 PLN Zdecydowanie warto...
Juz wiem gdzie zamowie nowe sprzeglo

Pozdrowienia
Jadzwin

[ wiadomość edytowana przez: jadzwin dnia 2005-02-05 20:30:20 ]

hehe też bym zamówił ale jak mi ma jaja urwać to nie wiem czy warto

Cytat:
2005-02-05 22:55:45, 18-letni_wlascicielEspero pisze:
hehe też bym zamówił ale jak mi ma jaja urwać to nie wiem czy warto

I słusznie się zastanawiasz! ::

Najpierw musisz....posadzić drzewo, spłodzić syna......potem możesz już kupić to sprzęgło....bo bez jaj da się chyba dom wybudować ??

P.S. A swoją drogą to warto zbierać namiary podane przez Jadźwina....nawet nie sądziłem, że ktoś normalny w Polsce oprócz przedstawicieli "sportowo-tuningowych" zagramanicznych firm oferuje /czy produkuje / takie cuda

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-02-05 23:06:46 ]

He he
Splodzilem jak na razie corke
A czy chce syna to nie wiem Jeszcze by mi przy aucie grzebal

A co do tej firmy to ja tez sobie nie zdawalem sprawy ze istnieje cos takiego w polsce i juz mialem czarne wizje "rzezbienia w gownie" i robienia tarczy spiekowej metodami chalpniczymi . A spieki maja jedna powazna wade: starczaja tylko na 10-15kkm
A tutaj mozna "zregenerowac" tarcze wysokiej jakosci okladzina i zastosowac wzmocniony dwukrotnie docisk... Takiego sprzegla juz nie rozwale chyba
Najpierw jak wzoalem to sprzeglo to sie pytam chlopakow czy z USA sciagali to sprzeglo bo wiem ze do Accorda nie mogli nigdzie w polsce kupic nic wzmocnionego. A oni mi mowia ze to Polsce zrobione.... Szok..
A moje sprzeglo neisety nie wytrzymalo 260Nm i teraz przy doladowaniu slizga A ma cale 25kkm

Pozdr
Jadzwin

Wiem, że chłopcy w Promotorze rzeźbią sprzęgła, gdyż sam robiłem tam sprzęgiełko do Camaro, jednak faktycznie warto zanotować podany przez Ciebie namiar.

Pozdrawiam - SpeedR