Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-02-12 23:31:35 No więc zaqpiłem wczoraj Golfa Country. Fajny jest. Zwykle po kupnie człowiek ma coś w rodzaju kaca moralnego (czy dobrze zrobiłem, niepotrzebnie wydałem tyle kasy, itd.). A tutaj... nic z tych rzeczy. Autko bardzo mile mnie zaskakiwało; im dłużej na nie patrzyłem, tym bardziej miś się podobało, im dłużej nim jechałemm, tym większą frajdę z jazdy miałem ![]() Autko qpiłęm w Nowym Sączu (zrobiłem sobie wycieczkę pociągiem; takie tam 5,5 godzinki czytania książki i słuchania łokmena). Umówiłem się wcześniej w serwisie VW na sprawdzenie przed qpnem (wyszło OK -> zawieszenie, silnik, etc.; przepuszcza trochę uszczelka od wspomagania kierownicy oraz ldelikatnie w jednym miejscu olej gdzieś spod uszczelki sobie wychodzi, ale zdaniem serwisu to pierdoły). Silniczek jest 1,8l na wielopunktowym wtrysku (te modele miały najczęściej jednopunktowy wtrysk i 98KM mocy -> może wiecie co daje wielopunktowy, oprócz tego, że jest więcej do zepsucia ![]() Od razu zainwestowałem w nowe oponki zimowe (Fulda cośtam kierunkowe, bo autko było na letnich...) i wybrałem się do Krynicy na snowboard ![]() ![]() Dzisiaj wracałem w naprawdę podłych warunkach, ale samochód szedł w zwałach śniegu bardzo ładnie. Na zrazie więc jestem zadowolony ![]() |
![]() zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2005-02-12 23:41:38
Nie no mariusznia ![]() ![]() Fajnie ze masz takie oryginalne autko...obyś sie nim długo cieszył....... ![]() ![]() pzdr i gratuluje |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-02-12 23:43:21 Aa... ciekawą przygodę miałem w drodze powrotnej. Wziąłem z przystanku autostopowiczkę (żal miś się jej zrobiło, bo stała sobie taka drobna dziewczynka zmarznięta, było ciemno i już ledwo kiwała ręką ![]() ![]() ![]() |
![]() dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2005-02-12 23:45:34 wielopunkt poza większą ilością rzeczy do popsucia daje więcej mocy niewiele ale zawsze, teoretycznie zmniejsza zużycie paliwa i nie wiem co jeszcze.
Gratulacje mam nadzieję że będzie służył |
![]() zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2005-02-12 23:47:11
COOO ?? nie no teraz to juz rzeczywiście jak james bond ![]() ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-02-12 23:49:13
Nie przesadzajmy... sprzedałem Łaciatkę i qpiłem szybko inne autko, coby żonkowska nie stwierdziła, że wcale mi samochód-pocieszyciel nie jest potrzebny ![]() ![]()
Dźwięki Zaksiu ![]() To jest niewielkie autko, żadne z niego monstrum ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-02-12 23:50:22 Dobry Dobrze Prawi - wieksza moc jest....
na pugu 1,9 jest ponad 10 kucy roznica. Mario: taki to pozyje.... nie dosc, ze se kupuje nowe auto do zabawy, jedzie na narty to jeszcze ma farta na autostopie... Mario, zdjecia psiakrew, zdjecia!!!! |
![]() zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2005-02-12 23:54:10
hehehehehe the true is out there - chyba sie juz nigdy nie dowiemy czy rzeczywiście tak było ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-02-13 00:00:48
Adaś -> No nie wiem, czy pożyje... znaczy się przy moim nerwowym trybie życia (stres w pracy i takietam)... to jedna z niewielu przyjemności i mozliwości odreagowania... Nawet pewnie nie będę miał czasu się tym nacieszyć... ![]() Co do zdjęć -> może jutro coś zrobię i wrzucę do profilu ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-02-13 00:04:08
Też o tym myślałem, ale... jak mnie okłamała, to los ją pewnie i tak za karę doświadczy, a może jednak faktycznie miała ciężką sytuację... Wole tak myśleć (no nikt nie lubi być naciągany, no nie ![]() |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-02-13 00:07:33 ![]() ![]() ![]() Buehehehehe....tlenuuuuu! ![]() ![]() ![]() Gratuluje zakupu! Oby sie Szwabisko dobrze sprawowal! [ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2005-02-13 00:08:24 ] |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-02-13 00:11:21 Mario kupil niemca, bo porzadne auto mu zona zabrala ![]() a drugie porzadne opchnal ![]() ![]() a stres... no kurde, przynajmniej masz jakas rozrywke, a my tu w lodzi juz tylko stres ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-02-13 00:14:36
Dźwięki! Musi odsłużyć chociażby to, że kupiłem mu nowe oponki i pióra wycieraczek ![]() |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-02-13 00:21:42 Niom...ja też Ci życzę szerokiej drogi i żeby dobrze służyła i dosłużyła zmiany na następny samochód ![]() |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-02-13 00:22:02 Ojciec kiedys wzial na stopa dziewczynke.....urwanie chmury a tutaj dzieciak w sandalach stoi. 10 zl w reku i prosi zeby ja zawiezc do szpitala bo mama umierajaca jest. Zal sie czlowiekowi zrobilo dziecka i mimo ze miasto w ktorym byl ten szpital byl nie do konca po drodze i tata musial zboczyc z drogi jakies 50 km (w jedna strone) ale ze ma miekkie serce to zawiozl ja na miejsce. Po drodze opowiadala jak to jej ciezko jest, ze tata tirem jezdzil i zmarl na raka pluc, ze siostra porazenie mozgowe ma itp, za to ona ma 12 lat bardzo dobrze sie uczy i ma szostki w szkole.
Po zajechaniu na miejsce cos tknelo fatra zeby razem z nia zajsc do tego szpitala. Zeby nie przeciagac - co sie okazalo. Mamy oczywiscie w tym szpitalu nie bylo. Dziecko za to bylo dobrze znane policji. Pochodzi z porzadnej, dobrze sytuowanej rodziny tylko bachorowi sie w glowie przewraca i takie rozne numery robi. Kogos tam podobno probowala juz oskarzac o molestowanie seksualne. Od tego momentu ojciec zarzeka sie ze nigdy w zyciu nikogo nie wezmie juz na stopa, ja zreszta rowniez. |
![]() Pawel_66 LADA 1500(2103) kraków | 2005-02-13 00:25:23 Mariusznia - spokojnie może nawet Ci się to zwróci - bo jak widzisz - mając taki samochód - możesz zaoszczędzić na "niektórych" przyjemnościach i mieć je gratios zamiast placić jak wszyscy ![]() Paweł |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-02-13 00:33:36 Samochodzik jest stary, ale... fakt, trzeba przyznać... nietuzinkowy ![]() Co do tych... no.. przyjemności... -> wolałbym mieć je gratis z uwagi na moją... hmm... osobowość, cechy charakteru, etc. , a nie autko. Samochód jest, a za chwilę może go nie być... |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-02-13 00:42:03 Mój ojciec mi kiedyś coś takiego opowiadał Soop'ie ![]() A co do tego zwarcania się dobrych uczynków to jest tak, że każdy dobry uczynek zwraca się ale złym uczynkiem ![]() Ja tam za nic nie płacę ![]() ![]() |