| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Crispi Fiat 126p Rzeszów | 2005-03-02 22:50:00 Niewim czy taki temat ma prawo istnienia na tutejszym forum ale musze spróbowąć jakoś znaleść nowych wytrwałych chętnych do wstąpienia w nasze szeregi
Wszystkie szczegóły na stronie internetowej www.klub126p.rzeszow.pl PS. jesli moderator uzna ze ten temat niema prawa bytu na tm forum to oki zrozumie Pozdrawiam wszystkich forumowiczów |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2005-03-02 22:55:30 ... [ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2005-03-02 23:27:37 ] |
Crispi Fiat 126p Rzeszów | 2005-03-02 23:11:34
Napisałem kulturalnie - jak coś jakiemus Moderatorowi nie będzie pasować to jak powiedziałem zrozumie Poza tym jakoś prubuje zachęcic ludzi do naszego oddziału bo puki co mamy 4 osoby ![]() |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-03-03 00:32:06 A ja mam drobną uwage.
Chłopaki zobaczcie na auta Crispiego czy Kjuba i potem cokolwiek mówcie. Chłopaki chcieli załozyc klub i zrobili dobrze podłaczyli sie pod istniejacy - wiec nie róbcie burdelu z dobrego tematu. Jest nadzieja ze cos sie zacznie dziac na podkarpaciu a nie to co na zlotach fiat furious podkarpacia !!! Czyli pojawiało sie dwóch memberów 2 sympatyków i sami obcy. Wiec jezeli ktos nie ma nic konstruktywnego do dodania to lepiej niech nie pisze. Pomysł jest ok. |
Crispi Fiat 126p Rzeszów | 2005-03-03 00:36:45 Czuczu dziękujemy za te słowa poparcia |
eLMo126 SC Radom | 2005-03-03 01:04:18
Dla zainteresowanych: "burza". Moim osobistym i malo znaczacym zdaniem wsadzacie kij w mrowisko poraz kolejny |
PitusK F&F Sympatyk audi a3 Krakow | 2005-03-03 07:04:35
|
Crispi Fiat 126p Rzeszów | 2005-03-03 07:56:53 Hej panowie spokojnie ja tylko chciałem zapytac grzecznie, a tu zaraz z tego tematu powstanie cos podobnego jak było juz kiedyś
A puki co ja tylko pytałem czy sa jacyś chętni a nie o waszą opinie na temat Terytorium |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-03-03 08:22:38 Nie mam nic do terytorium ale przychodzenie na inne forum i zachęcanie do wstąpienie do "konkurencji" przypomina mi Świadków Jehowy chodzących po domach " U nas promocja 30% bliżej do Boga, lepsze zbawienie i drugie życie gratis"....
Dlatego nie dziwcie się, że niektórzy tak reagują ! Czy ktoś u was na forum zachęcał do wstąpienia do F&F ? |
Crispi Fiat 126p Rzeszów | 2005-03-03 08:36:39 dooh ciesze się ze niemasz nic do Terytorium
Co do zachęcaia na waszym Forum zapyałem grzecznie - i dodałem ze jak komuś nie pasuje temat moze być w kazdej chwili zablokowany lub usunięty. Nie wpadłem tu przeciez i nie kaze nikomu zmieniać F&F na Terytorium. Poza tym mysle ze powinniśmy sobie nawzajem pomagac
F&F organizuje zloty na podkarpaciu - mogli byśmy razem spróbować coś zorganizować, zrobiło by się dobry rozgłos, załatwiło by się reklamy do prasy itd. - przyjechało by moze więcej chętnych a co za tym idzie nowi klubowicze mogli by się znaleść zarówno do F&F jak i Terytorium. A poza tym mysle ze nikt tu niechce wojny pomiędzy dwoma klubami |
gumbas5 F&F Sympatyk German Style Katowice | 2005-03-03 08:43:32 Crispi... chociaż twój post jest utrzymany w "grzecznościowym" tonie, to nie dziw sie, że niektórych F&F szlag trafia. Fajnie, że chcecie założyć u siebie klub, taki w którym będzie wielu członków... ale robienie tego na forum F&F chyba jest nie na miejscu. Jest wiele innych dróg na to by przyciągnąć ludzi do waszej działalności, ale niekoniecznie musi to być forum F&F. Z tego co wiem Furiousi nie stosują takich praktyk. Pozdro. |
sFiatowiec F&F Sympatyk 125p; 126p Częstochowa | 2005-03-03 09:59:40 sorry ze sie wtrącę, nie jestem z tego nmiasta o które pytrają ale wkurza mnie klimat niektórych postów...
porazające jest to ze najwiecej bluzga ten co nie ma fiata ... nie masz stachu nic do powiedzenia?? nie pisz człowieku bo za chwilę to Łódź zacznie przepraszac za ciebie... pomysł dobry... jak sie zaczniecie wspierać to bedziecie nie doruszenia - nie to co tu... głąb szczeknie i cała sfora wdupowłazów ujada razem z nim... nie ma znaczenia o kim/ o czym mowa...
żygac mi się chce jak czytam posty pana S. i jemu podobnych... pół zdania nie potrafią sklecić na temat budowy silnika a mordą jeżdzą po wszystkich... przepraszam pozostałych - są tu tez ludzie mądrzy, z dużą wiedzą a przede wszytskim normalni... |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2005-03-03 14:55:35 A ja powiem tak: KONIEC pieprzenia glupot juz mnie zaczyna wkur... ten bezsensowny spor, starajcie sie nie wchodzic sobie w droge. Jak ktos ma cos glupiego do powiedzenia to niech ugryzie sie w jezyk !!! Jak nie dla siebie do dla dobra KLUBU i jego PRESTIZU. Zamiast sie klocic - WYMIENIAJCIE OPINIE to jest zdecydowana roznica. Pozniej sami mowicie, ze klub jest do dupy bo jest duzo chamstwa... Pozostawie reszte bez komentarza.
Teraz do rzeczy. Czy bylo kiedykolwiek napisane, ze mozna nalezec tylko i wylacznie do jednego klubu?? Otoz nie bylo, a przynajmniej nie zostalo to jeszcze ustalone (i zapewne nie zostanie). Podac mozna wiele przykladów Memberow ktorzy dzialaja dobrze zarowno w FnF jak i w innych klubach. Np. Rejs, Quattro, Mochu, Qba i wielu innych. Nic osobiscie nie mam do terytorium, nie interesuje mnie w najmniejszym nawet stopniu jakimi samochodami, jezdza ile maja spojlerow, ile lotek itd. KLUBEM Z KTORYM JA jestem zwiazany jest FnF, a to co poza tym mnie nie interesuje, jesli Was rowniez nie interesuje to jaki jest sens pisania na ten temat?? prosze o wpisywanie do tego watku tylko informacji dot. jego tematu, jesli nie jestescie zainteresowani przystapieniem do Terytorium to poprostu o tym nie piszcie... |