| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-02 15:51:08 Panie, Panowie, Zwierzęta, Maniacy!!!
Stronka znajduje się już na nowym serwerze. Ostatnie aktualizacje miały miejsce 1000 lat temu... Jako, że sporo z nas przeprowadza remonty, a praktycznie wszyscy naprawy, możnaby pisać artykuły na stronkę... Nie jest to naprawdę taki straszny wysiłek i nie zajmuje wiele czasu... A stronka powinna być chyba naszą dumą prawda??? Skoro ma być dumą, to trzeba na niej coś ruszyć. Pozdrawiam |
trez FKP MEMBER gromadka fiatów kraków | 2005-02-02 21:06:32 dobrze gada polejcie mu jeszcze...
strona juz jest na serverze... jednak jeszcze nie do konca na 100% jest skonczone wszystko jak ma byc... podaje akres servera nowego: www.spontan.pl/fiat problem polega na tym ze pomimo aktualizacji na ftpie nie sa one widoczne z przeglodarki internetowej ...ale lada dzien bedzie ok na razie jeszcze nie dezaktywowalem servera friko podaje adres fiat127.friko.pl co do aktualizacji zapraszam puki co na friko !! dodalem ostatio artykul o wymianie progow..., dzial demolka gdzie mozna zoaczyc jak nie ktore fiaty musza skonczyc ze wzgledu na przekroczenie proporcji rdza/blacha a po za tym artykuly slac mi ! trez@o2.pl moze pierwszy artykul napisze....hm ... hm.. moze....Wujek-Kajtek :d |
Wujek-Kajtek FKP MEMBER FSO KRAKÓW | 2005-02-03 05:06:20 Hmm....tylko o czym mam napisać....autko stoi pod blokiem i nie wiadomo kiedy zaczne coś przy nim robić....nic w zasadzie jeszcze nie dłubałem....
Ale pomyśle i na pewno znajde jakiś temacik, na który można napisać
PZDR |