Arabskie Drifty (3 filmiki) Koniecznie Musisz Obejrzeć!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ARABSKIE DRIFTY

WinZip 10MB

kurde niemozna powiedziec jezdzic to oni umią ale bezpieczeństwo to chyba w ich słowniku niema takiego słowa... hehehe

i jeszcze co mi sie żuciło w oczy te binladeny mają leprze drogi od nas...

Za duzo sie w Need for Speed'a nagrali

Ale drifty pieknie im wychodza - szczegolnie na ostatnim filmiku.

Cytat:
2005-01-27 07:58:53, Adminek pisze:
... i jeszcze co mi sie żuciło w oczy te binladeny mają leprze drogi od nas...

Tak, bo budował im je dromex...

Jak dla mnie cieniasy.
Jakbym miał samochód za tyle kasy, takie drogi p, przedew wszystkim taką pogarde dla swojego i innych życia, tobym duzo lep[iej to zrobił. Techniki w tym za grosz, tylko moc, prędkość i głupota, która aż boli.
Spróbowali by u nas po nocnej śnieżycy pojeździć...

Cytat:
2005-01-27 10:32:44, Navi pisze:
Jak dla mnie cieniasy. ... Techniki w tym za grosz, tylko moc, prędkość i głupota, która aż boli.

Ad 3 film ( bo tylko ten mi sie odpalil ) ze gosciu glupi to glupi ale nie gadaj ze techniki za grosz, bo troszku koles jezdzic umi

Fakt ze toidijoci ale wyglupiac sie umieja. Ale zobaczcie ze on takie ewolucje robi przy pelmnym obciazeniu samochodu ludzmi. Ja to bym niewsiadl z takim. A moze bez takiego obciazenia nieudalo by mu sie tego zrobic ?? Byl jesczze jeden taki filmik nazywal sie matrix z ich wypadkami z tych filmikow jak znajde to podesle

a ten filmik z wypadkiami to ja bym chętnie zobaczył...
ich pogarda dla życia o której mówi Navi - tak, to chyba dlatego z nimi tak ciężko się walczy np. w Iraku... to zupełnie inna filozofia, inne podejście do życia.

Cytat:
2005-01-27 09:47:01, QLogic pisze:
Za duzo sie w ... Speed'a nagrali

No może bez aluzji proszę, sądziłem, że jesteśmy kolegami

Pozdrawiam - SpeedR

Widzialem u szfagra z klubu Renault Twingo, wcze[niejsze filmuku tych "brudasów" i na jednym jak kole[ podob ewolucj robiB Nówka Toyota Ladn Cruiser - to zakoDczyB na dachu.

A kole[ z filmiku Nr 3 centralnie zawinal sie na latarni... i to przy max predko[ci

a jeszcze jeden wychamowaB w widzach....

Dla mnie banda baranów ktora sie przesiadla prosto z wielbladów albo mulów na fajne wozki... bo na ropie albo gazie siedza....

Cytat:
2005-01-27 10:41:27, Dicer pisze:
Ad 3 film ( bo tylko ten mi sie odpalil ) ze gosciu glupi to glupi ale nie gadaj ze techniki za grosz, bo troszku koles jezdzic umi

Chyba wielbłądem...
Daj mi 15 000 PLN (na naprawę po zabawie, lub nowy samochód), kawałek prostego asfaltu i polisę na zycie dla rodziny to mogę z takim palantem stawaś w szranki.
Rozbujać auto każdy potrafi... tylko że potem jeszcze trzeba wrócić na tor jazdy a z tym już dużo gorzej...

mówta co cheta ja też ich nielubie

ale obiektywnie patrząc to troszku jeździć umią bo przy 150-200km.h zasuwa bokami od karwędzi drogi do krawędzi to już trzeba umieć do tego jeszcze walnie bączka i dalej jedzie to jak dlamnie niezłe umiejetności

nieneguje ze glupota unich jest wielka i miejsce wykonywania beznadziejen ale umiejetności odmówić im niemożna.

Dobry brudas to martwy brudas

ale fakt że nieźle stawiaja bokiem np na 3 filmie samochod przednio napędowy jakim jest hujdaj sonata.

.....mimo wszystko bardziej ich widze w roli tarcz do strzelania niż kierowców wyczynowych

Cytat:
2005-01-27 18:54:54, Tomek-Mydlowski pisze:
.....mimo wszystko bardziej ich widze w roli tarcz do strzelania niż kierowców wyczynowych

dżizus - toż to jawna dyskryminacja rasowa - jak tak możesz pisać heheheh

nie no tak szczerze nie można uogólniać - na pewno są tam też fajni goście - ale większość to inna cywilizacja, inne wartości - nie miałem nic do nich póki nie zaczeli się wpieprzać w nasze życie. Ja wiem, że zaraz ktoś ich będzie bronił - że przcież to Amerykanie zaczeli itd. Ale gdyby nie amerykańska armia - to za jakieś 20-30 lat oni by zaczeli narzucać całemu światu swoją wizję życia i napewno nie byłoby mowy o tolerancji... tak więc ZŁO MIECZEM ZWYCIĘŻAJ !
I niech im marines razem z naszymi chłopakami pokażą kto rządzi tym światem yeah! kto pamięta scenę cwałowania Walkirii z Czasu Apokalipsy wie o czym mówię.

PS jeśli jesteś za political correctnes zapomnij o czym czytałeś powyżej.

Cytat:
Rozbujać auto każdy potrafi... tylko że potem jeszcze trzeba wrócić na tor jazdy a z tym już dużo gorzej...

Właśnie o to chodzi że chłopaki świetnie sobie z tym powracaniem na tor jazdy radzą...
niezauważyłem aby choć jeden z nich na tych trzech filmikach wypadł z trasy?
Według mnie umiejętności mają rewelacyjne - wątpię aby ktoś z nas potrafił tak jak oni...
a pisać na forum "co to ja nie jestem" każdy potrafi...

Cytat:
2005-01-27 21:32:23, elChopin pisze:
dżizus - toż to jawna dyskryminacja rasowa - jak tak możesz pisać heheheh nie no tak szczerze nie można uogólniać - na pewno są tam też fajni goście - ale większość to inna cywilizacja, inne wartości - nie miałem nic do nich póki nie zaczeli się wpieprzać w nasze życie. Ja wiem, że zaraz ktoś ich będzie bronił - że przcież to Amerykanie zaczeli itd. Ale gdyby nie amerykańska armia - to za jakieś 20-30 lat oni by zaczeli narzucać całemu światu swoją wizję życia i napewno nie byłoby mowy o tolerancji... tak więc ZŁO MIECZEM ZWYCIĘŻAJ ! I niech im marines razem z naszymi chłopakami pokażą kto rządzi tym światem yeah! kto pamięta scenę cwałowania Walkirii z Czasu Apokalipsy wie o czym mówię. PS jeśli jesteś za political correctnes zapomnij o czym czytałeś powyżej.

"nie ma to jak zapach napalmu o poranku" i to jest właśnie rozwiązanie problemu islamskiego

dwóch , może trzech bym zostawił - do muzeum, wypchać, ładnie ubrać, postawić biletera, i można kase zarabiać...

...dobra zartuje

Czy u nas ktoś tak potrafi bo ja bym też się chciał. Może ktoś udzieli mi jakieś lekcji. Jest na co popatrzeć.

UWAGA NAUCZAM

1. Lekcja pierwsza - przepisz wszystko co masz na dane które widnieją w moim profilu

2 Lekcja druga rozpędź się do 180, gwałtownie skręć w lewo i zaciągnij ręczny. Upewnij się czy obok Ciebie jest duża betonowa ściana.

....wiecej lekcji nie potrzeba

ad1: moi spadkobiercy i tak upomną się o zachowek.
ad2: te silniki 1.5 lecą 180 ale tylko z przepaści.
P.S użyczysz beemki?

Dobra dobra panowie ale zróbcie tak sami he he