Kątowniki i miejsca treningów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam dwa pytania:
1. gdzie w wawie dostane aluminiowe kątowniki o grubości 5mm i ramieniu ok 8 cm- 10cm.
ssprawdzalem w praktiker, obi leroymerlin. niestety tam nie maja takich. jedyne miejsce gdzie mieli to blachy pruszyński ale tam chce mi sprzedac niemniej niz 4 metry za 200 zl, a je potrzebuje ok160 cm. jak się chłopaki domyslacie potrzebne mi są one do przymonotwania kubła.
2. druga sprawa to miejsca treningów w wawie. możec ie zdradzic gdzie trenujecie? jakis duzy plac lub bezpieczna (czyt. jak wylece to nie w bande) roga szutrowa bez dziur? pozdrawiam

a mozę ktoś takie kątowniki ma do oddaia albo sprzedania

Józefowskie lasy pod wawa w okolicach tego domu co wiśnieskiego kręcili dla tvnu-ladne drogi ale duzo drzew(ale to chyba nie problem)

nie za bardzo wiem gdzie Wiśniewskiego krecili bo to nie moje klimaty pozdr

no moje tez nie ale krecili nie daleko szum byl to wiem
a samej warszawie to nie wiem gdzie mozna polatac ale po okolicy to jest duzo miejsc
ja to czekam tylko na maj jak wszystkie drogi wyrownaja w lasach i dopiero bedzie latanie

witam, w okolicznych lasach warszawy jestem zorientowany :] rownierz mam dobra miejscowke plac ze hhohoho, maluszkiem do 100 spokojnie da rade sie napedzic wiec jest duzy, astra do 140 tez sie napedzam, nie ma naprawde w co uderzyc itp, co do lasow ja lubie pod serockiem ostatnio pomykac a takze wlasnie za jozefowem itp, tam sa gites lasy :] tylko nieraz lesniczy sie trafi ale spoko ziomki ogolnie w warszawie to hmmm... ja tam uczeszczam na bemowo na tor szutrowy i płyte lotniska czasami
ogolnie to bardzo ale to bardzo polecam plac w Józefowie (były skład celny ) zajebistaaaa miejscowka. mozna sie jakos wybrac

chyba nie mówi o tym samym józefowie bo ich to jest w pyte dookola warszawy-ten co ja mowie jest na dole
o tu

ja mówie o tym nad warszawą obok mojego miasta jakies 20-25 minut do centrum wawy stamtad jest

a jakis pomysl na te cholerne katowniki? D
awajcie dokladniejsze info na priv tych miejsc
pozdr

looknij na ta mapke, to tam
Józefów
co do katowników nie mam pojecia

Co do kątowników to polecam składy metalowe, jest taki kolo Łomianek na przykład

jakies dokladniejsze namiary? nazwa? na jakiej wysokości?

Cytat:
2005-02-08 13:35:01, sztos pisze:
2. druga sprawa to miejsca treningów w wawie. możec ie zdradzic gdzie trenujecie? jakis duzy plac lub bezpieczna (czyt. jak wylece to nie w bande) roga szutrowa bez dziur?

bylo juz wiele razy... http://gw.126fan.pl - tam znajdziesz imprezy, spoty czy cos takiego juz nie pamietam. Spotykamy sie w srody o godzinie 21.
Niestety jest nierowno ale mozna pojezdzic.
pzd c

Mozna posmigac po kostce to tam jest rowno do wypadu na jozefow jestem chetny ale jak wroce z gor bo teraz mnie niebedzie. toki obgadamy to via gg bo to dobry fink

nie ma sprawy, ja tam jestem codziennie

Co do kątowników, przeszukałem ostatnio całe Tychy i również nigdzie nie ma!!! Cięzko dostać...

a u mnie na wsi są ale za to nie ma gdzie trenować

niegdzie indziej nie moge namierzyc tych katownikow oprocz blachy pruszynski, ale bede tam kupowal 4 metrow to raz i dwa placil za to 200 zl.
pomyslcie chlopaki chwile gdzie takie 5 mm katowniki mozna dostac.
pozdr

conforama

sprawdze ale szczeże wątpię, oni tak wszedzie maja do 3 mm niestety, a o ramieniu 8-10 cm to mozesz zapomniec. pozdr