Nowy adres stronki klubowej - www.fiat-furious.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich do odwiedzania stronki pod nowym adresem - www.fiat-furious.pl . Oczywiście przekierowanie www.fiat-furious.prv.pl też działa - z tym, że przekierowuje już na nowy serwer .
Dziś wieczorem/ w nocy powinien się też pojawić nowy artykuł.
Z góry dziękuję za wszelkie uwagi, jeśli znajdziecie jakieś błędy (404 itp) to dajcie znać.

Propozytywnie... ogółem dobrze, że stronka istnieje, ale trochę mało tam o działaniach dla fiata 127... przydałoby się tego trochę...

Gdzie sie podzial artykul o malcu Mounteza? Nie zdarzylem przeczytac

@eolmint: masz szanse sie wykazac

Cieszę się, że nasze pieniążki, poszły na taki super cel. Teraz to już klub ma tylko z górki .

gratuluje ...kawal dobrej roboty

No i terazm i sie podoba.Działa wszystko - widze ze poprawione to co niedziałało - czyli prawie wszystko.
Podoba mi sie bo przykro było patrzec na napis ze strona nie istnieje - gdy np chciałem obejrzec jakas stara galerie.

Siema

Nie moza sciagnoc filmu z "Maluchem z silnikiem hondy". Kurde a tak na niego polowalem

A mnie jest przykro, bo się nie składałem na tą stronkę

Artykuł mounteza rzeczywiście gdzieś się zawieruszył podczas przeprowadzki, ale już jest ok .
HuHu- powinno już banglać.

oki super juz dziala

Widynek, nie chciałem Ci mieszać w poście ale zróbże z tego link do klikania . Poza tym zmień w profilu adres swojej www .

Dla laniwych (m.in. dla mnie ):

>> www.fiat-furious.pl <<

Cytat:
2005-02-06 02:21:49, Race_D pisze:
Widynek, nie chciałem Ci mieszać w poście ale zróbże z tego link do klikania . Poza tym zmień w profilu adres swojej www . Dla laniwych (m.in. dla mnie ): >> www.fiat-furious.pl <<

Człowiek łatwiej zapamiętuje to, co zapisze

Cóż za przewrotny charakter kolega posiada .
A jakby jeszcze pokombinował to by juz na pewno zapamiętał. To napiszmy tak:
nowy adres jest taki jak ten z prv tylko bez prv